Jedni su oduševljeni, drugi tvrde da je glupost: Stavite OVO pod jastuk i sve želje će vam se ostvariti

Ovo treba da radite osam dana u nizu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U ljudskoj prirodi je da stalno tražimo prečice do ostvarenja ciljeva, bez obzira da li se radi o ljubavi, novcu ili nečem trećem.

Zato i ne čudi što svaki od ovih “proverenih” načina da privučete bogove sreće na svoju stranu, uvek izaziva oprečna mišljenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovoga puta, radi se o “zakonu privlačenja”.

Ako želite da privučete zdravlje, sreću, ljubav ili novac u svoj život, postoji najjednostavniji način da vam se to ostvari.

Sve što treba da uradite je da stavite papir sa svojim željama pod jastuk pre spavanja, a zakon privlačenja će uraditi sve ostalo dok svi spavate!

Ali, ne možete da napišete bilo šta na papir, to mora da bude nešto pozitivno, nekakva afirmacija, što može biti samo jedna rečenica, ali će veće šanse za ostvarenje želje biti ukoliko napišete nekoliko rečenica, kao kratku priču, kao da da vam se želja već ostvarila.

Foto: Shutterstock

To znači, na primer, da možete da napišete “ja sam u zdravoj, srećnoj ljubavnoj vezi sa svojom srodnom dušom” ako želite da privučete ljubav ili “svakodnevno dobijam novac iz različitih izvora” ako hoćete da privučete novac.

Ipak, bolje rezultate ćete postići ako napišete kratku priču svojim rečima, a savet je da papir sa željom ispod jastuka držite najmanje osam dana.

Takođe, kada pišete svoje želje, važno je da o njima razmišljate, da ih vizuelizujete, a zatim tokom tih najmanje osam dana svake večeri pročitate i vratite ispod jastuka.

Budite strpljivi i čekajte da vam se želje ostvare jer, iako možda tako deluje, ova tehnika ostvarenja želja nije magični štapić.

Foto: Shutterstock

Poenta je zapravo da budete fokusirani na ono što želite i što vam je prioritet, a ostalo je psihologija – kada ste koncentrisani na svoju želju ili cilj, čak i nesvesno radite sve što možete da je ostvarite.

I naravno, pojavilo se mnogo različitih komentara – jedni smatraju da ovakav pristup zaista deluje, dok su drugi ubeđeni da se radi o običnoj gluposti.

Šta vi mislite?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

BONUS VIDEO: 

 Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar