Smajlović: SPEKTAKULARNI REZULTATI za Vučića, Junajted grupa loše prošla! (VIDEO)

Istakla je da je ovo loša vest za opoziciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Novinarka Ljiljana Smajlović gostovala je u emisji na RTS1 gde je, komentarišući predsedničke, parlamentarne i lokalne izbore koji su se održali juče, istakla da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostvario spektakularne rezultate, dok je opozicija okupljena oko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njihova udarna medijska pesnica Junajted grupa ostvarila loš rezultat.

– Opozicija je, po mom mišljenju, protraćila ove dve godine. Odluka o bojkotu 2020. je bila katastrofalna i imaju loš rezultat. Ja bih se još noćas ozbiljno razmšljala o tome šta smo uradili. Ovo je, na neki način, loš rezultat i njihovih udarnih medijskih pesnica Junajted grupe. Vrlo je ubedljiva ta potvrda pozicije Vučića kao hegemona na srpskoj političkoj sceni, ali i činjenica da njegova stranka ostvari gotovo dva puta veći rezultat od koalicije koja je oko Dragana Đilasa. To je vrlo loša vest za opoziciju – kaže Smajlović i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ipak su ovo spektakularni rezultati koje su oni ostvarili posle ovoliko godina vlasti – naglasila je novinarka.

Prema rezultatima, Aleksandar Vučić pobedio je u prvom krugu izbora za predsednika Srbije, osvojivši gotovo 60 odsto glasova, dok je na parlamentarnim izborima SNS osvojila 43 odsto.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar