Vi ste bolesnici, nesrećne ustaše! Hrvatski mediji nastavljaju SRAMNU kampanju protiv Vučića

Provokatorski i histerično su pokušavali da izazovu bilo kakvu lošu reakciju Vučića, a očigledno su ostali nesrećni jer je nisu dobili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Hrvatski mediji nastavljaju sa bolesnom kampanjom protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa je tako ovoga puta portal Večernji list objavio skandalozni tekst pod naslovom “Vučić je toliko opsednut Hrvatskom da je to kod njega postalo hronična bolest”.

Jasno je da je jedini motiv ovih napada činjenica da im ne odgovara jaka i stabilna Srbija koju je stvorio Aleksandar Vučić, a koja je preuzela ulogu lidera u regionu od Hrvatske.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Vučić nije nijednu ružnu reč uputio hrvatskom narodu, dok su njihovi novinari i novinarke juče doslovno spopadali predsednika i na biračkom mestu i u štabu Srpske napredne stranke. Oni nisu poštovali kućni red domaćina, ali su ipak imali priliku da postave pitanja, na koja im je predsednik smireno odgovorio.

Foto: Printscreen

Provokatorski i histerično su pokušavali da izazovu bilo kakvu lošu reakciju Vučića, a očigledno su ostali nesrećni jer je nisu dobili, pa sada praktično “reže” preko svojih medija.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar