Taša je snimala šta se NOĆU dešava u njenoj kuhinji: NAJEŽILA SE od onoga što je videla i ČULA (VIDEO)

Kaže da je svakog jutra zaticala isti prizor, a onda odlučila da razreši misteriju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Žena iz SAD postavila je kameru kako bi pokušala da u svojoj kuhinji “uhvati duha na delu”, a jezivi rezultat ovog “poduhvata” sakupio je više od 10,6 miliona pregleda na TikTok-u.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Taša Darbz, kako se predstavlja na ovoj društvenoj mreži, objasnila je u nedavnom snimku da svako jutro pronalazi knjige sa receptima na podu iako ih je ostavila na radnoj ploči.

U pokušaju da ispita ovaj bizarni fenomen, ili da sakupi milione klikova, snimala je cele noći da vidi šta se dešava i da li su u igri natprirodne sile.

@tasha_dazzz This gave me Literal CHILLS when I watched it the other morning.. I also hear what sounds like maybe giggling at the end?! A lot of people have been telling me they believe there is a child spirit in my home. What do you think? #paranormal #caughtoncamera #farmlife ♬ original sound – Tasha D

– Ove stvari su svako jutro na podu. Zato ću da podesim kompjuter i vidim da li ću nešto uhvatiti večeras. Možda su to samo glodari, ali ćemo saznati – rekla je ona snimajući knjige.

Po satu se vidi da je uključila kameru laptopa u 23 sata. Oko 1 sat posle ponoći deluje kao da su se knjige same prevrnule na ploču, a oko 3:15 časova padaju na pod.

I ako to nije bilo dovoljno zastrašujuće, čini se da se na kraju čuje i smeh.

Taša je rekla da se bukvalno naježila kada je videla snimak sledećeg jutra.

– Čujem i ono što zvuči kao da se na kraju neko kikoće?! Mnogo ljudi mi je reklo da veruju da je u mom domu duh deteta. Šta vi mislite? – upitala je ona gledaoce.

U komentarima je dobila različite odgovore, od toga da treba da spali celu kuću, do predloga da pozove medijuma.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, ladbible.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar