Putinova lepa ŠPIJUNKA šokirala svet izjavom o UKRAJINI: Promenila stav, pa napisala nešto čudno (FOTO)

Ana Čepmen poslala poruku zemljacima, a onda naglo prešla na potpuno drugu temu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Social media / WillWest News / Profimedia

Bivša ruska špijunka Ana Čepmen (40) pohvalila je svoje sunarodnjake zbog “talasa patriotizma i vere” usred sukoba u Ukrajini, pa im je zahvalila što su podržali svoju zemlju. Na kraju je sve pozvala da kupe njenu novu liniju odeće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je sada manekenka, a iz SAD je proterana 2010. godine pod optužbom da je uključena u tajne operacije obaveštajne službe. Nakon što je priznala krivicu za špijunažu, narednih godina je uspela da u Moskvi izgradi karijeru uticajne modne dizajnerke.

Foto: Maxim Online / WillWest News / Profimedia

– Nikada u svom životu nisam videla takav talas patrotizma i vere u našoj zemlji i među ruskim narodom… Hvala vam za ovo – napisala je na društvenim mrežama u opisu fotografije na kojoj pozira u zelenoj haljini bez naramenica i s cipelama na visoku petu u ruci.

– Na ovom talasu patriotizma, želela bih da vam predstavim svoj brend odeće koji sam stvorila iz ljubavi prema svojoj zemlji. Proizvodimo u Rusiji i sve naše tkanine predstavljaju rusku kulturu – dodala je lepa špijunka “u penziji”.

Čini se da je u samo nekoliko dana dramatično promenila svoje stavove i mišljenja, s obzirom da je početkom marta objavila antiratnu poruku na svom Fejsbuk profilu.

– Nažalost, mnogi danas zaboravljaju radost sa kojom su se sovjetski i američki vojnici zagrlili tokom susreta na reci Elbi. Ujedinjeni su uspjeli da zaustave strašni rat i spreče Hitlera da stvori atomsku bombu. Koliko će nam još decenija konformizma trebati? Koliko ljudskih života? I koliko novca sa našeg računa dok konačno ne shvatimo da je međusobno ubijanje besmisleno? – rekla je tada Čepmenova na jendoj TedX tribini.

Foto: Social media / WillWest News / Profimedia

Takođe je dodala da nije mogla da “mrzi” Amerikance ni nakon njenog hapšenja u SAD.

Ana je diplomirala ekonomiju, a svoj prvi biznis pokrenula u Londonu sa 21 godinom. Nakon što je završila sa svojim špijunskim poslom, pokrenula je sopstvenu TV emisiju 2010. i okušala se u ulozi voditeljke. Iako je bila u javnosti punih 10 godina, nikada nije dala intervju o tome što se dogodilo u Njujorku leta 2010. godine. Na Zapadu su joj dali nadimak “agent 90-60-90”, aludirajući na njenu idealnu figuru.

Čepmen je od svojih šefova u FSB-u dobila naredbu da zavede bivšeg američkog obaveštajca i najpoznatijeg zviždača na svetu Edvarda Snoudena, a cilj je bio zadržati ga što duže u Moskvi kako bi ruski obaveštajci iz njega izvukli što više informacija o programima za prisluškivanje.

Foto: Social media / WillWest News / Profimedia

Ana ga je čak i zaprosila, ali se Snouden zabrinuo kakve bi mogle biti posledice tog braka.

Iako su se drugi sovjetski špijuni pritajili nakon povratka u Moskvu, to nije bio slučaj s Čepmenovom. Ona je postala model za donje rublje, portaprol kompanije i televizijska ličnost. Takođe je postala aktivistkinja stranke mladih naklonjene Kremlju i pružala otvorenu podršku bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu. Bivši predsednik Rusije Dmitrij Medvedev tadašnjim ruskim špijunima dodelio je najviša ruska priznanja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar