Dnevni horoskop za 23. mart: Bikovi, zdravlje bez TEGOBA, Vodolije, dobijate novu poslovnu PONUDU

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Nervi vam nisu opušteni, ali ipak nećete pojačati jučerašnje nerazumevanje sa nadređenima. Manji optimizam je obavezujuća opcija na poslu. Emotivna stagnacija je završena, pa danas možete otkriti sopstvenu emociju nežnosti. Zdravlje bez promena.

BIK

Najbolje da ćutite i radite jer nije svrha u preteranom ubeđivanju ko je u pravu i šta je istina. Zato danas uz malo spretne komunikacije možete uraditi više nego juče. Partner nije ispunio obećanje, ali to neće uzdrmati vezu. Zdravlje bez tegoba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Pokrećete vetrenjače i borite se da ostvarite poslovne ciljeve. Ima smisla vaša borba samo ako imate jedan pravi cilj. Odavno ste spremni za revitalizaciju partnerskog odnos,a ali druga stran nije dovoljno zainteresovana. Zdravlje je dobro.

RAK

Očekujte realan sled događaja na poslu koje ste sami isprovocirali. Imate dovoljno motivacije da napravite manji korak unapred. Polje ljubavi je na drugom mestu jer danas brinete tuđe brige i fokus je pomeren iz vaše kuće. Popravite opšte stanje.

LAV

Važno je da se držite svojih potreba, ali ne po svaku cenu. Budite praktični i manje materijalni pa će rezultati biti sjajni. Finasije su stabilne. Partnerski odnos je u dobrom fokusu zajedničkih ulaganja i ciljeva. Opšte zdravlje je sasvim dobro.

DEVICA

Divan konstruktivan dan je ono što volite da korristite. Zato ste zadovoljni u poslovnom smislu. Manji gubici neće podrivati vaše finasijsko stanje. Osoba koja se čini idealnom ipak to nije. Zato vam ne gine razočarenje. Zdravlje je solidno.

VAGA

Ne mešajte prijateljstvo i poslovni odnos jer je izvesno da možete izgubiti i prijatelja i posao. Nadogradite posao da biste obezbedili egzinstenciju. Realnost i pozitivne prilike su jedna od današnjih ljubavnih opcija. Imate dobro stanje zdravlja.

STRELAC

Imate zašto i za koga da stvarate, samo je način otežan. Pobrinite se da vam poslovni planovi imaju realnu osnovu na kratkoročnom nivou. U ljubavi su sve odluke na vama i nema prsta sudbine, samo želje koje ostvarujete. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Koliko ste dosledni to svi znaju, ali je potrebno napraviti labavi dogovor koji će vas uvesti u stabilnost. Oslonite se na jednog Bika jer on ima isti pogled na posao kao vi. Imate potrebne adute da zavedete poslovnog saradnika. Zdravlje dobro.

VODOLIJA

Kratka pauza u poslovnim dešavanjima je gotova i vi se opet zahuktavate. Nižu se nove ponude ili projekti i vi ste opet u centru početka poslovne aktivnosti. Manja edukacija će vam pomoći da se izborite sa preprekama. Zdravlje je dobro.

RIBE

Nikom nije kao vama, imate previše ambicija. Zato je previše neiskrenih osoboba oko vas. Imajte poverenje u sebe i svoje kodekse. Ljubavni život je dobar ali može biti mnogo bolji pa se potrudite da uneste nove esencije. Zdravlje promenljivo.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar