“Nijedan čovek nije ušao”: Boban Rajović poveo OVOG kolegu na nastup, pa doživeli veliki NEUSPEH

Pevač je ispričao detalje koje javnost do sada nije znala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Boban Rajović je pre više od dve decenije započeo svoju karijeru, a kada je objavio numeru “Piroman”, doživeo je neverovatnu popularnost.

Zbog toga je dobijao ponude sa svih strana za nastupe, pa tako i za turneju po Skandinaviji. Tada je trebalo da povede kolegu sa sobom, a on je odlučio da to bude Nenad Knežević Knez, koji je u to vreme bio izgrađeno ime u svetu muzike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

FOTO: ATA Images

Nastupi su počeli od Malmea, preko Stokholma, sve do Kopengahegna, ali njihova posećenost nije bila zadovoljavajuća.

– U Malmeu bilo još oko 200, 300 ljudi, a u Geteborgu, rekord! Nijedan čovek nije ušao, Knez je poludeo. ‘Bobane, ovo je tvoja krivica, nema ljudi, kakva je ovo organizacija’, vikao je na mene. I onda smo otišli za Stokholm gde je bilo onako ljudi i kaže on meni: ‘Slušaj, prvo ćeš ti da otpevaš jedno sat i po vremena, pa jedno pola sata ja, pa opet ti jedno sat i po i onda ja za kraj kao šlag na tortu jedno 45 minuta’ – imitirao je Rajović svog kolegu u “Amidži šou”.

Nakon serije neuspelih nastupa, konačno je došao i onaj u Kopenhagenu koji je očigledno okupio sve ljubitelje muzike ova dva pevača, jer je klub bio krcat i tražila se karta više. Videvši ovo, Knez je bio pozitivno iznenađen.

– Kad je video da ima ljudi, onda je promenio priču: ‘Slušaj, sad ću ja jedno dva sata da pevam, a onda ti za kraj kao šlag na tortu’ – ispričao je Boban.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar