Škorpijama stiže renesansa ljubavnog odnosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Škorpija horoskop astro
Pixabay

Posao

Ovaj period Škorpijama ne počinje sjajno. Problemi u dogovorima i pregovorima na poslovnom planu stvaraju vam nervozu. Jupiter  iz Jarca naglašava pravnu zakonitu radnju. Zato ne izbegavajte da stavite potpis na pravne akte koji vas uvek mogu zaštiti. Vaš vladar Mars  od 13. decembra u povoljnom aspektu sa Neptunom iz Riba naglašava inspiraciju i motivaciju u novom projektu koji ste započeli. Novi projekti u kojima dajete svoju inspiraciju donose vam  nagrade i dobre temelje za budućnost. Javni sektor je naglašen pa će vam prijati da se bavite javnim poslovima ili nastupima. Finasije idu uzlaznom putanjom polako ali sigurno. Tako da će vaš finansijski bilans krajem period biti sasvim zadovoljavajući. Potrebno je da se dobro organizujete i vodite računa o rokovima.  Nezaposlenim pripadnicima znaka honorarni posao može doneti lepe prihode.

Ljubav

Kod vas se budi uspavana ljubav. Partnerski odnosi doživljavaju renesansu. Partner će spremno dočekati vašu pažnju i izlive ljubavi. Prethodan period je bio fokusiran na poslovne obaveze i potpuno ste zapostavili partnera. Sada je dobar period da sve nadoknadite. Bolja komunikacija više vremena provodite zajedno. Kratki putevi su izvesni. Samo kratki beg od svakodnevnice može revitalizovati vaš odnos. Nisu vam potrebne specijalne pripreme samo volja. Slobodni Škorpioni  će kroz komunikaciju u poslovnom okruženju ili preko društvenih mreža ući u neobičan partnerski odnos.

Zdravlje

Zdravstvene probleme pa čak i one  akutne rešavajte odmah. Nemojte da odugovlačite da od akutnih problema napravite hronične. Generalno zdravlje dobro, sem manjih problema sa kičmom. Išijalgija.

 

Piše astrolog: Vesna Trajković



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar