Brat upucanog Beograđanina povezan sa ratom CRNOGORSKIH KLANOVA: Pucnjava na Karaburmi osveta za ubistvo?

Informacije ukazuju da je brat ranjenog muškarca učestvovao u egzekuciji škaljaraca u Atini 2020. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Vuk J. (34), koji je teško ranjen u nedelju rano ujutru u beogradskom naselju Karaburma, navodno je rođeni brat muškarca koji se dovodi u vezu s likvidacijom dvojice “škaljaraca” u Grčkoj 2020. godine.

Kako navodi izvor, informacije ukazuju da je brat ranjenog muškarca učestvovao u egzekuciji, posle koje je pobegao iz Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prikupljene informacije ukazuju da je ranjavanje Vuka J. možda bila opomena njegovom rođenom bratu, koji već neko vreme nije u Srbiji. Tokom rada na slučaju ubistva u Grčkoj došlo se i do njegovog imena, ali on tada već nije bio dostupan našoj policiji – navodi izvor.

Kako navodi, sumnja se da je brat Vuka J, navodno, bio pucač blizak kavačkom klanu.

– Na Karaburmi je bio poznat kao sitni diler, ali se vremenom priklonio “kavčanima” i, sudeći po operativnim informacijama, počeo za njih da radi mnogo ozbiljnije poslove – dodaje on.

Pogođen sa četiri hica

Vuk J. je, prema nezvaničnim informacijama, operisan i nalazi se na intenzivnoj nezi.

– Pogođen je sa četiri hica, jedan mu je prošao kroz pazuh, drugim je pogođen u leđa i sa dva u noge. Operisan je i njegovo stanje je stabilno – kaže izvor iz istrage.

Prema rečima sagovornika ovog lista, Vuka J, njegovog brata koji i dalje živi na Karaburmi, najverovatnije su ispred zgrade sačekala dvojica napadača. Kada je prišao prolazu zgrade, otvorili su vatru.

– Istraga je u toku, proveravaju se snimci sa okolnih kamera, kao i drugi tragovi pronađeni na licu mesta – dodaje on.

Odbio saranju sa policijom

Kako otkriva, na mestu pucnjave u Ulici Vojvode Micka pronađene su četiri čaure, a Vuku J. je uzeta parafinska rukavica kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je uzvratio paljbu.

– Napadači su najverovatnije bili maskirani i istrčali su kad je prošao ispred njih. Na to ukazuje i to što su mu rane zadate u predelu leđa i zadnjeg dela nogu. Kada je ranjen pao na zemlju, pobegli su u pravcu Zvezdarske šume – navodi izvor.

On podseća i da je Vuk J. odbio da kaže policiji šta se dogodilo, kao i da li sumnja ko stoji iza napada na njega.

Četiri smrti

Podsetimo, u Grčkoj su u januaru 2020. u restoranu u Atini ubijeni “škaljarci” Igor Dedović i Stevan Stamatović. Nekoliko meseci kasnije, u julu iste godine, ispred jedne vile na Krfu ubijeni su njihovi saradnici Alan Kožar i Damir Hadžić.

– Obe likvidacije dovode se u vezu s ratom škaljarskog i kavačkog klana. Grčka policija sumnja da je u likvidaciji u Atini učestvovalo najmanje pet, a na Krfu čak osam osoba. Navodno, većina njih je i identifikovana, neki više nisu živi, a za ostalima se još traga.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar