Čuveni glumac teško BOLESTAN: “Tužno je videti da se legenda RASPADA pred vašim očima”

Zbog bolesti će možda prestati da glumi...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jedan od najpoznatijihsvetskih glumaca, Brus Vilis, bori se sa bolešću koja bi ga uskoro mogla potpuno isključiti iz sveta filma. Glumčevu demenciju otkrio je reditelj Met Eskandari, koji je sa Vilisom radio na nekoliko produkcija.

Brus Vilis je jedna od najvećih filmskih zvezda. Nastup u tri dela “Umri muški” zaradio je skoro milijardu dolara profita širom sveta. Brus Vilis je 1999. godine, uz Stivena Spilberga i Džejmsa Kamerona, bio na listi 100 najuticajnijih ljudi filma koju je pripremio engleski mesečnik „Empajer”. Već neko vreme, međutim, glumčevo zdravlje izaziva mnogo sumnji, prenosi NajŽena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Obožavaoci su počeli da brinu za njihovog idola kada je počeo da glumi u kritično slomljenim niskobudžetnim filmovima. Bilo je izveštaja da glumac ima problema sa pamćenjem dijaloga, ali u početku se kao uzrok pominjala lenjost. Sada se ispostavilo da se Brus Vilis bori sa ozbiljnom bolešću.

Brus Vilis se bori sa ranim stadijumom demencije, pokazuju najnovije informacije o zdravstvenom stanju 66-godišnjeg glumca. Reditelj Met Eskandari, koji je sa glumcem radio na snimanju filmova kao što su Plan spasa i preživeti do zore otkrio je njegovo pravo stanje.

– Istina je. Režirao sam četiri filma sa njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima. Video sam kako je raditi sa njim u poslednjih nekoliko godina – napisao je u komentaru na Fejsbuku ispod snimka o glasinama o Vilisovoj bolesti.

Prema pisanju medija, Brus Vilis želi da zaradi što više novca dok je još u mogućnosti. Zbog tog cilja preuzima uloge u B filmovima . Prema portalu IMDB, samo 2022. biće najmanje 11 niskobudžetnih produkcija sa Vilisom u glumačkoj ekipi.

Podsetimo, glumac je 2015. godine izašao iz filma „Cream Social“ reditelja Vudija Alena, jer je imao problema i na snimanju „Stakla“ 2019. godine.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, najzena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar