Šta nam donosi susret Jupitera i Plutona?

Važan događaj na nebu! Konjukcija JUPITERA i PLUTONA, događa se jednom u 13 godina

Ovaj planetarni ciklus bitan je svim zodijačkim znacima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/beate bachmann

Svakih oko 13 godina Jupiter se susreće sa Plutonom. Ove 2020. godine susret ove dve planete događa se 4. aprila, 30. juna i 12. novembra.

Pamtiće se dugo ovaj period izolacije, korone, smrti, bolesti, straha i neizvesnosti. Ali pamtiće se i ova konjukcija Jupitera i Plutona u Jarcu 2020. godine jer će nam zauvek promeniti znanje, uvide duboke i detaljne lične analize. Ovo su dve suprotne energije života i smrti , Hada i Zevsa, pakla i raja, bogatstva i siromaštva….

SATURN U DOBA KORONE: Evo šta nam nebo poručuje

Kada se sretnu svakih 13 godina ove planete pomire suprotne sile u nama.

Zato nam tranzit Jupitera koji se sreće sa Plutonom u znaku Jarca ukazuje na period u kome se trenutno pitamo šta želimo od života? Ovo nije obično pitanje da li hoćemo da se ostvarimo već kako i na koji način da to sada uradimo.

Nije dovoljno da budemo svedoci ovog aspekta već je potrebno imati i natalne predispozicje koje su ovim tranzitom probuđene. Kontakt Jupitera i Plutona jesu podstrekači krucijalnih promena svima koji imaju kontakt ovih planeta u natalnoj karti bez obzira na povoljne ili nepovoljne postavke i aspekte. Ovo je vreme za reset, po principu kompromisa zarad napredka.

Šta će svakom znaku doneti SATURN u Vodoliji? Spremite se za promene!

Usred globalne krize i pandemije mi smo prinuđeni da stanemo, izolujemo se i doživljavamo duboke unutrašnje borbe baveći se detaljima, vizijama i željama, talentima, mogućnostima i znanjem. Svi smo svesni da se svet menja i da se i mi menjamo zajedno sa njim.

Da li će nam strpljenje, upornost i posvećenost znaka Jarca pomoći da postignemo zacrtane ciljeve na koje nas goni konjukcija Jupitera i Plutona u znaku Jarca? Ovde nam Jupiter donosi planove, snagu, volju i želju da poboljšamo život na svakom nivou.Dok Pluton vodi do izvora naše sopstvene snage moći ili nemoći.

Ovo je tranzit koji uvek naglašava moć transformacije ali ne samo na globalnom nivou već i pomaže u promociji lične moći. Zato su istaknute lične osobine jer ovaj ciklus rasta ističe nove nas. Vreme je da prevaziđemo stare principe kada smo sami sebi dodatno otežavali život. Tako će dodir Jupitera sa Plutonom naglasiti transformaciju koja je ciklična i događa se na 13 godina.

Ovaj planetarni ciklus bitan je svim zodijačkim znacima jer nas postavlja na mesto, mesto koje dugo tražimo, i mesto koje je upražnjeno jer je samo naše. Kada sednemo na tu stolicu individualnog maksimuma, talenta, novog znanja i isticanja naših najboljih resursa, znamo da smo zakoračili u novi životni ciklus samoprezentacije.

U ovom periodu od sledećih šest meseci bitno je da smanjimo ego i poslušamo druge šta imaju da kažu, jer kada se Jupiter sreće sa Plutonom tu je uvek potrebno produbiti znanje da bi proširili sopstvene resurse. Samo tako možemo probuditi kompletni potencijal koji imamo. I dobijamo šansu da probudimo individualne talente koji su spavali zadnjih 13 godina.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Dinamičan mesec za Ovnove, Bikovima radikalne ljubavne promene



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar