HOROSKOP ZA APRIL

Dinamičan mesec za Ovnove, Bikovima radikalne ljubavne promene

Konjukcija Saturna i Marsa Škorpijama donosi poslovnu stabilnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/Jeon Sang-O

OVAN

Posao
April je dinamičan mesec jer se Sunce nalazi u vašem znaku i osvetljava put sve do 20. aprila. Bar u prvoj polovini aprila možete očekivati puno događaja i angažovanja. I to u sferi novih poslovnih planova i zaduženja. Na samom početku meseca možete očekivati prepreke koje brzo prevazilazite. Od 2. do 13. aprila neće vam ići onako kako ste isplanirali. To je samo zato što nećete dobro razumeti dogovore sa poslovnim patnerima. Bez obzira na izazove koje imate, vaša pažnja je usmerena na napredak u karijeri. Znate i sami da vaša očekivanja nisu bez podloge jer se dugo vremena trudite i naporno radite. Tako će vaš vladar Mars koji boravi u Vodoliji doneti mogućnost za napredak koji
dugo čekate.

Ljubav
Tokom aprila vaš ljubavni život naglašava Venera u Blizancima u vašoj prirodnoj trećoj kući. Ona će vam doneti više komunikacije nego bliskih susreta. To samo zato što su objektivne okolnosti takve i ne dozvoljavalju Venerino omiljeno druženje. Opcija naglašenih kratkih putovanja neće se ostvariti ali vam donosi bolje odnose sa rodbinom od koje ste se udaljili. Zauzeti Ovnovi moglu naglo da menjaju raspoloženje, jer nemojte zaboraviti da je Mars u kvadratu sa Uranom. To je aspekt koji opisuje sukobe i nesporazume. Jake promene raspoloženja i eksplozivne situacije. Potrebno je da ne vatrirate jer vas nije lako ugasiti. Taj vulkan strasti i neograničenih eksplozivnih raspoloženja pokušajte da kanališete koliko je moguće. Slede vam preispitivanja u partnerskim odnosima jer
Sunce iz Ovna pravi nepovoljne aspekte sa Saturnom i Plutonom. Neke dogovore želite da zakopate u prošlost a da postavite nove temelje za budućnost.

Zdravlje
Vaše opšte stanje zdravlja je mnogo bolje nego pre dva meseca.

BIK

Posao
Početak perioda nije rezervisan za krucijalne događaje na poslovnom planu. To ne znači da neće biti aktivnosti u finansijskom delu vašeg perioda. Vaš vladar Venera ima povoljne aspekte sa Marsom i Saturnom koji vam omogućavaju akciju i stabilnost na finansijskom planu. Zato u ovom periodu možete naplatiti i zaostala potraživanja. Odavno se pripremate za kupovinu ili prodaju nekretnina zato možete krajem perioda očekivati određene događaje po tom pitanju. A na poslovnom planu niste još uvek skupili dovoljno samopouzdanja da bi krenuli silovito napred. Međutim kada Sunce 20.aprila uđe u vaš znak priprema za pokret je gotova. Krećete se samo unapred. Tako da od tog datuma možete očekivati bitniji pomak u karijeri. Slede vam i bolje novčane naknade i sigurnost koja vam je esencijalno potrebna. Iskoristite napete ali i povoljne planetarne energije da ne čekate i ne ostavljate ništa za sutra. Ne odlažite obaveze.

Ljubav
Sjajne prilike za radikalne promene. Naučili ste da silom ne možete ništa. I da sve ima svoje vreme kada treba da se desi. Bikovi su zadnjih meseci veoma posvećeni poslu i poslovnim aktivnostima ali to ne znaći da se ljubav uspavala. Baš naprotiv, imate ljubavi u sebi ali ona čeka pravu osobu koja je spreman da da je primi. Novo poznanstvo sa osobom koja dolazi iz inostranstva može ozbiljno uzdrmati vaš emotivni život. Ovu energiju ljubavi donosi vam Venera u Blizancima u povoljnom aspektu sa Saturnom u Vodoliji. Tako da veze koje započnete u ovom periodu mogu biti stabilne trajne i pune razumevanja. Očekujte pre svega razumevanje na intelektualnom nivou.

Zdravlje
Vaše zdravlje je dobro ako nemate hronične tegobe.

BLIZANCI

Posao
Poćetak meseca je pun izazva koje možete na bezbolan način da rešite. I pored prepreka na početku aprila možete očekivati dinamičan period. Prebrodite sredinu meseca da ne uazite u nepotrebne sukobe koji mogu usporiti vaše napredovanje. Vi ste realno u periodu kada se krećete unapred i idete u susret novim temeljima poslovne aktivnosti. Zato ne možete dozvoliti malim preprekama da slome vaše samopuzdanje. Tome doprinose planetarni aspekti koji će probuditi vaše ambicije. A najviše susret Jupitera i Plutona koji vam donosi novi pristup investicijama. Imate realni pogled na posao i pravce u kojima želite da delujete. To znači da možete dobiti povoljan kredit koji bitno
poboljšava vaše poslovne poduhvate. Znate šta želite i kuda idete. Iskoristite ovu planetarnu energiju da ne propustite povoljne uslove koji vam mogu poboljšati budući život.. Vaš vladar Merkur takođe ima povoljan aspekt sa Saturnom pa vam donosi dobru saradnju sa autoritetima i poslovnu stabilnost koju dugo priželjkujete..

Ljubav
Vi ulazite u svet ljubavi, jer Venera tokom meseca aprila gostuje u Blizancima.Tako će slobodni pripadnici znaka imati mogućnost da ostvare dobru i kvalitetnu vezu. Venera u vašem znaku u povoljnom aspektu sa Saturnom u Vodoliji obećava da veza može da se zasniva na dobroj komunikaciji i razumevanju uprkos razlici u godinama. Okrenite se oko sebe ljubav je svuda oko vas.
Potrebno je da umete da gledate širom otvorenih očiju. Nepovoljni aspekt Jupitera i Plutona može vas opomenuti da igrate fer plej jer lako možete propustiti lepu lubavnu priču. Zato igrajte iskreno i bez opsesivnih poriva koji unštavaju vaša očekivanja. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati vreme prilagođavanja koje nimalo neće biti lako. Duge veze su na ispitu strpljenja i kompromisa koji su neminovni. Dugo ste se odvajali i živeli svoje dane tako da je potrebno vreme da se ponovo uskladite i zbližite.

Zdravlje
Tegobe sa stomakom i ostipacijom.

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

RAK

Posao
U ovom periodu možete očekivati povoljne poslovne događaje. Poboljšanje saradnje sa nadređenima kao i nove mogućnosti u ostvarivanju prihoda. To ne mora da bude samo dodatni hobi koji vam donosi novac već i stabilniji ugovor sa poslodavcem. Ima mogućnosti za napredovanjem na radnom mestu, povećanje plate i dodatnu zaradu. Saradnja sa inostranstvom može imati pauzu je su Mars kao vladar vaše devete kuće inostransva i Saturn u konjukciji. Pa se ne brinite jer pregovore oko inostransva možete nastaviti kasnije tokom godine. Važno je da ne računajte na tuđu podršku osonite se na sebe i ne možete izbeći uspeh. Ovo je period u kome osnažujete poslovno partnerstvo i udarate temelje stabilnijoj budućnosti. Zato se uzdajte u svoje veštine i ne brinite. Polovinom aprlila možete ostvariti svoje kreativne ideje koje vas mogu vinuti u svet poslovno uspešnih ljudi. Zar niste to dugo čekali?

Ljubav
Ovog meseca kod vas je prisutan tobogan ljubavi. To znači da će biti svega, malo ljubavi malo sukoba i nerazumevanja. . Mešano ljubav, sukobi svađe nerazumevanje ipak unose dinamizam u vaš život ovog aprila.. Potrebno je puno strpljenja da se uskladite sa partnerom jer svako vuče na svoju stranu. Najviše sukoba proizilazi zbog novca i finansijskog stanja u vašoj porodici. Nećete se slagati oko planova i zajedničkih ulaganja. Krajem aprila spontano smirenje sukoba i predah od napetosti. Za slobodne Rakove zvezde ukazuju da nije potrebno da ulaze u veze koje nemaju perspektivu. A Merkur u susretu sa Neptunom opisuje nepoverenje, laž, i nemoguću normalnu komunikaciju.

Zdravlje
Povedite računa o vašem imunom sistemu.

LAV

Posao
Tokom aprila Venera boravi u Znaku Blizanaca i gradi povoljan aspekt sa Satrunom u Vodoliji. Donosi vam dugotrajne dogovore koji vam donose dodatne prihode u budućnosti. Poslovni segment u ovom mesecu proleća je veomma dinamičan bez obzira na realne okolnosti koje vas okružuju. Vas ni korona virus ne može usporiti. Sredinom perioda vodite računa da ne uđete u posao koji vam može zadati više glavobolje nego dobiti. Nije povoljno vreme za ulaganje u nove poslovne aktivnosti ali je dobro da proširite postojeće kapacitete. Znači nema potrebe za novim poslovima koji su riskantni već je potrebno da osnažite postojeći. Ako imate ortački posao, nemojte se iznenaditi ako budete imali nesporazume sa poslovnim ortakom jer on vidi budućnost drugačije. Mogući su dobri ugovori sa strancima jer vam Jupiter i Saturn daju temelje dugoročne saradnje. Krajem aprila donesite odlučne mere u poslovnoj politici jer vas one vode ka unapređenju.

Ljubav
Vi ste uplovili u mesec mirno i stabilno. Međutim vaš svet ljubavi čeka nemirna oluja koja donosi nesporazume i sukobe. Iako ste mnogo komunicirali i vodili ozbiljne razgovore nećete moći da harmonizujete partnerski odnos. To su problemi iz prošlosti koji su isplivali na površinu. Nesporazumi oko finansija vaspitanja i planova prave zahlađenje u odnosu. Dali ste puno obećanja koja niste ispunili i sada vam se to braća kao bumerang. Ne možete da kršite obećanja koja ste dali jer vam to daje kontraefekat koji ste želeli da postignete. Zauzmite jasan stav to može pomoći. Lavovi koji su završili vezu ne treba da se vraćaju na staro jer je bivši partner stavio neizbrisivu tačku na zajedničku prošlost.

Zdravlje
Mogući problemi sa želucem.

DEVICA

Posao
Početkom meseca vaša poslovna aktivnost je odlična. Vi ste zadovoljni poslovi su stabilni i idu svojim tokom. Sve do lošeg aspekta Marsa i Urana koji vam najajvljuju problem i prepreke na koje niste računali. Navikli ste na iznenađenja ali su ovo prepreke koje ne možete sami prevazići. Kako dani budu odmicali stvari mogu da se komplikiju. Zato se nemojte iznenaditi ako imate nesuglasicesa bliskim saradnicima. Jednostavno se nećete razumeti
na bazi poslovnih ciljeva i planova. Vaš vladar Merkur u susretu sa Neptunom opisuje nejasnoću kada su u pitanju poslovna partnerstva. Zato vodite računa kada se dogovarate za sledeći posao. To je potrebno da ne budete iznenađeni ako vas neko pretekne kod konkurencije. Ovo je period koji nije predviđen za nove poteze ni bilo
kakva ulaganja. Zato se držite svoje poslovne rutine koja vas može spasiti od gubitka novca i investicija.

Ljubav
Vaš ljubavni život se nije promenio. Sve je po starom i pod vašom analizom. Nekad uspevate da kontrolišete situaciju nekada ne ali to ste vać navikli. Zauzeti pripadnici znaka Device i dalje imaju nesporazume sa partnerom a to pojačava susret Merkura i Neptuna. Nikako ne možete da harmonizujete odnos sa partnerom jer imate različite ciljeve. Komunikacija je neiskrena i veoma stresna za vas. Nikako da nađete meru koja vam može pomoći da prevaziđete razlike. Potrebno je da se povučete iz tema koje vas dovode do napetosti. Slobodne Device mogu ući u vezu koja nema dugi rok trajanja.

Zdravlje
Dobro se osećate, vodite računa o ishrani.

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

VAGA

Posao
Vage su dugo čekale i dočekale dobar aspekt Venere u Blizancima i Saturna u Vodoliji. On vam donosi potrebno samopuzdanje na poslovnomplanu. Zato je ovo dobar i intezivan mesec na vašem poslovnom putu. Novi dugoročni projekti koje ugovorite sada mogu da vam obezbede stabilne prihode. Početkom aprila možete očekivati prihode koji su vam potrebni za poslovne investicije. Dolazi vam potreban novac koji može poboljšati vašu solventnost. Značajno ulaganje pomaže da ostvarite vaše poslovne ciljeve. Povoljan mesec da razmišljate o kreditu ili sponzorstvu. I to ne samo za ulaganje nego i da ugasite požar koji vam donose nepovoljan aspekt Marsa i Urana. Pokušajte da
dugove iz prošlosti umanjite koliko je moguće da možete krenuti napred.

Ljubav
Mesec počinje nesporazumom i sukobima sa partnerom. Niko tu nikoga ne razume. A možda je moguće da razgovarate različitim jezikom. Pokušavate da nađete zajednički jezik ali vam to ide malo teže. Potrebno je da da se izmestite iz tvrdoglavih stavova kako bi našli balans. Ali baš kada budete ugasili jedan požar nerazumevanja, počinje drugi i sve u tako u krug. Veoma zahtevan mesec što se tiče partnerskih i porodičnih odnosa. Zato se naoružajte strpljenjem. Potrebno je da shvatite potrebe drugih isto kao što dobro znate svoje. Slobodne Vage mogu imati kratku i nebitnu vezu.

Zdravlje
Previše spavate.

ŠKORPIJA

Posao
Divan dinamičan mesec u kome vaše poslovne veštine dolaze do izražaja. Ne samo da ćete vi biti zadovoljni nego i poslodavci za koje radite. To vam daje vetar u leđa pa se poslovi otvaraju i prave mogućnosti za napredovanje. Konjukcija Saturna i Marsa u vašem polju karijere i statusa donose stabilnije pozicije na poslu kojim se bavite. Zato tokom aprila meseca možete napredovati na radnom mestu i dobiti poziciju na koju ste računali. To ne znači da će biti manje posla već naprotiv. Nove pozicije donose i nove odgovornosti. Ako ste spremni prigrabite priliku koja vam doazi.

Ljubav
Nije idealan mesec za nove ljubavi. Mars i Uran u nepovoljnom aspektu doprinosi nesporazumu i nerazumevanju u partnerskim odnosima. Jake strsti kao vulkan izbijaju iz vas ali na negativan način. Međutim Škorpije koje su u braku ili dugoj vezi mogu očekivati postepeno smirenje napetosti koja je prisutna u prethodnom periodu. Posle početnih sukoba dolazi do pronalaženja zajedničkih ciljeva koji vas spajaju u realizaciji. Ovo je mesec u kojem možete iskazati svoje dugoročne želje za koje nije bilo vremena.

Zdravlje
Prijale bi vam fizičke vežbe.

STRELAC

Posao
Dinamičan mesec za Strelčeve n a poslovnom planu. Pripreemate se za nove dugoročne projete. Znate da imate podršku poslovnih patnera koji veruju u vaše veštine. Finansije nisu onakve kako ste očekivali. Međutim znate i sami da to neće trajati još dugo. Od 11. Aprila možete očekivati odlične poslovne rezultate koji vam daju vetar u leđa. Značajno poboljšanje statusa i pozicije nije nemoguće ni tokom ovog meseca.

Ljubav
Malo lakši mesec kada je ljubav u pitanju. Venera iz Blizanaca u povoljnom aspektu sa Saturnom u Vodoliji stabilizuje vaše partneske odnose. Tako da možete računati na dobre i mirne dogovore i postizanje balansa kada je ljubav u pitanju. Tokom aprila možete osetiti nove strasti prema starom partneru. To doprinosi lepim i romantičnim trenucima tokom aprila. Osobe koje nisu u vezi mogu ući u dugotrajnu vezu sa osobom koja ima se dugo dopada.

Zdravlje
Mogući problemi sa pritiskom i glavoboljom.

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

JARAC

Posao
Kod vas je sve u dobrom redu i na dobrom putu. Davno ste se organizovali da bi sada moglibiti mirni. Ali dinamika planetarnih aspekata donosi vam neminovne promene koje vam nisu drage. Vi volite rutinu od koje retko odustajete. Međutim konjukcija Jupitera i Plutona u vašem znaku dovodi vas u situaciju kada morate nešto da menjate. Obzirom da ste finansijski u dobrom statusu i da vam je posao stabilan ipak morate menjati kurs poslovanja. To je zbog realnih objektivnih okolnosti koje zahtevaju male kozmetičke zahvate u poslovanju. To je ono što mže da vas uznemiri ali ne može da vas poremeti ni u kom smislu.

Ljubav
Vaše polje ljubavi početkom meseca opterećeno je tajnama i tajnim vezama. Koliko je potrebno da bezbolno izađete iz veze koja vam ne odgovara najbolje znate sami. Ovo je mesec u kome želite nešto drugačije partnerske odnose. Želite da se ne opterećujete i da vam ide spontano. Tako da vam aprilski planetarni aspekti donose nove ljubavi koje vam mogu osvežiti proleće a i par meseci unapred.

Zdravlje
Mogući problemi sa zubima i kolenima.

VODOLIJA

Posao
Boravak Saturna u vašem znaku podseća vas da preuzmete veću odgovornost , posvećenost ali i ozbiljnost na poslu. Poslovne ponude su pred vama tako da vam sledi promena posla i samim tim veći prihodi. Spremni ste za takve promene jer ste sazreli na prethodnom poslu. Zato sada imate pregovore i dogovore u vezi vaše dalje poslovne aktivnosti. Ovo je period kada postavljate nove temelje i ciljeve za duži period ispred vas. Jedini problem možete imati u vezi finansija, i to gde da trošite novac koji budete zaradili. To vam obezbeđuju Jupiter i Pluton u vašem polju zarade.

Ljubav
Za vas počinje period zabave i novih prijatelja. Venera u Blizancima u povoljnom aspektu sa Saturnom u vašem znaku donosi vam nove ljude u ljubavni život. Zato je ovo mesec u kome iz prijateljstva možete ući u ljubavnu vezu. To je ono što vam najviše i odgovara sada, Žeite nekog prvo da upoznate a tek onda da stupite u nešto ozbiljniju priču. Povoljni aspekti obećavaju dinamičan mesec u kome možete opušteno uživati u druženju i preko društvenih mreža. Vodolije koje u dugoj vezi ili braku mogu očekivati harmonične odnose i romantične trenutke.

Zdravlje
Pomoglo bi vam da koristite suplemente u ishrani.

RIBE

Posao
Merkur i Neptun u vašem znaku donose vam kreativnu energiju i naglašavaju vaše veštine. Međutim s druge strane skloni ste slaboj koncentraciji i lošem fokusu kao i nejasnim odlukama. Postoji mogućnost da vidite stvari koje realno imaju drugačiju sliku. Ovaj aspekt može vam doneti lošu komunikaciju i nejasne dogovore i nepredviđene situacije na poslovnom planu. Zato vodite računa kada potpisujete ugovore i kada pravite dogovore. Budite oprezni sa papirologijom i administracijom.

Ljubav
Vi ste ovog meseca u idealističkom raspoloženju. Neptun u vašem znaku zajedno sa Merkurom stavlja vam ružičaste naočare na oči. Tako ne vidite realnu sliku partnera ili veze u kojoj se nalazite. Pa zvezde poručuju da nije period za početak novih ljubavnih veza. Samo zato što ne vidite realnu sliku partnera i dodajete mu osobine koje on realno nema. Ne samo što vidite drugačije već i čujetedrugačije. Čuvajte se razočarenja kada skinete naočare.

Zdravlje
Sem nesanice vaše opšte stanje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar