OZBILJNO SA ĐUKOM

Nebojša Krstić podsetio na potez Moskve iz prošlosti: Rusija je Srbiji uvodila sankcije! (VIDEO)

Gost Vladimira Đukanovića bio je marketinški stručnjak Nebojša Krstić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Novu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Naravno, tema koja je bila prva u fokusu jeste rat u Ukrajini i trenutna kriza koja “trese” ceo svet. Krstić je, osvrnuvši se na glasanje Srbije u UN kojom je osudila rusku ofanzivu nad Ukrajinom, rekao da niko ozbiljan u Rusiji može da kaže „Srbija nas izdala“.

– Vučić se bavio našom pozicijom. Mi moramo da osudimo napad na integritet, jer mi braneći tuđi integritet, branimo svoj. Ako odstupimo u jednom trenutku i kažemo “dobro je da se vrši secesija međunarodno priznatih zemalja i članica UN”, onda kako branimo svoju situaciju u kojoj smo mi kao međunarodno priznata članica UN doživeli secesiju teritorije.

Nebojša Krstić je podsetio kada je Rusija uvodila sankcije Srbiji, a to možete pogledati u videu na početku teksta od 10. minuta.

U emisiji je bilo reči o opoziciji, njihovim gafovima, kao i razlozima zbog kojih napadaju Krstića. O Zdravku Ponošu, za kog se postavilo pitanje kako je moguće da je predsednički kandidat čovek kog je deo opozicije nazvao “opasnim za nacionalnu bezbednost”.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Јељцин је издао и Русе а не само Србе. Садашња Русија најснажније подржава Србију

    Odgovori

Ostavite komentar