Najpoznatiji Netfliksov komičar stiže u Beograd: Stend-ap legenda Džimi Kar ponovo pred srpskom publikom!

Džimi Kar, najpoznatiji Netfliksov komičar 16. novembra ponovno stiže pred srpsku publiku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Najpoznatiji Netfliksov komičar Džimi Kar 16. novembra 2022. ponovno stiže pred srpsku publiku!

Nakon punih šest godina u Kombank Dvoranu dolazi sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala. Njegov nastup 2015. je bio vrlo uspešan, a od tada je svoju popularnost širom sveta produbio putem tri Netflix specijala.

Kar je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom što su mu uz njegov jedinstveni humor omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night sa Konanom O’Brajanom. Britanski Guardian ga je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika širom sveta tako da se Kar može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

Foto: Youtube printscreen

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora – njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

Nastup 16. novembra 2022. u beogradskoj Kombank Dvorani počinje u 20:00 časova, izvodi se na engleskom jeziku i namenjen je starijima od 16 godina.

Ulaznice se mogu naći na blagajni Kombank Dvorane i preko Tickets.rs.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar