“Čuli smo je kako vrišti u dvorištu, izleteli smo i videli gust dim”: Poznat UZROK požara na Banovom Brdu

Brzom intervencijom vatrogasaca sprečena je veća nesreća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Plinski rešo je najverovatnije bio uzrok požara koji se dogodio juče oko podneva u kući u Kirovljevoj ulici na Banovom brdu preko puta crkve. Žena koja stanuje na spratu koji je izgoreo bila je u svom domu, ali srećom povređenih nije bilo.

Brzom intervencijom vatrogasaca sprečena je veća nesreća, ali je njima posao otežavala velika količina đubreta koju je žena skupljala godinama. Sprat niže smeštena je firma koja se bavi proizvodnjom papira, zaposleni su prvi pritrčali u pomoć, pišu mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čuli smo je kako vrišti u dvorištu, izleteli smo napolje i videli gust dim – ispričao je za medije vlasnik ove firme.

– Pokušali smo da ugasimo vatru, ali su srećom vatrogasci brzo stigli. Hvala Bogu pa niko nije povređen. U njenom stanu ima đubreta preko kolena. Da je to planulo i da se spustilo kod nas u prizemlje, ko zna kako bi se završilo. Ne smem ni da razmišljam o tome šta bi bilo da se ovo dogodilo u toku noći. Između njenog dela i nas postoji betonska ploča pa je to sprečilo da se plamen proširi. Kad se bude slila voda sa njenog sprata videćemo kolika nam je šteta.

Iako su vatrogasci brzo ugasili požar, nagomilane stvari su im odužile posao jer su morali da pretresu ceo sprat, kako bi bili sigurni da negde ne tinja.

Prema rečima komšija iz okolnih kuća, žena u čijoj kući je izbio požar ovde se doselila pre par godina. Vlasnici firme, koja se nalazi u prizemlju kuće, pokušavali su da se sa njom dogovore da očisti dvorište i svoj životni prostor, ali uzalud.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar