Tri najsrećnija dana u MARTU u kojima ćete uspeti sve što započnete, a na jedan se sve ŽELJE ispunjavaju

Ove dane astrolozi smatraju posebno dobrim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kako astrolozi tvrde, mart će biti fantastičan mesec, a glavni razlog za to je što se ni jedna planeta neće naći u retrogradnom hodu.

Prema njima, mart neće biti savršen i svakako će biti težih dana, ali pozitivna energija koja će vladati, doneće više sreće i uspeha nego nezgoda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova tri dana su, kako upužćeni kažu, posebno dobra:

– 3. mart

3.3 je dan ogledala, dan vladavine broja 3, za koji se kaže da štiti duhovne principe. Pogrešne odluke i koraci iz prošlosti, koji su stvorili određene posledice koje vam danas prave probleme, moći će tog dana da se reše kao od šale.

Početak marta je idealan period za emotivni i energetski razvoj i napredak na svim poljima duhovnosti. Ukoliko 3. marta činite neko dobro delo, pomognete onima koji se nađu u nevolji i budete pozitivni i lepo raspoloženi, astrolozi kažu da će vas pozitivna energija pratiti celog meseca.

– 20. mart

Na ovaj dan pada prolećna ravnodnevica, pa je dan povoljan. Kada su u pitanju vaše želje, ovo je savršen dan za buđenje duše i prizivanje svega za čim čeznete.

U brojnim tradicijama se dan prolećne ravnodnevice posmatra kao dan ponovnog rođenja i buđenja prirode. Ovo je odličan dan za čišćenje kuće, sastanak sa prijateljima i porodicom, zabavu, radost i smeh.

Mesec, koji će se 20. marta nalaziti u Vagi, doneće u vaš život red i harmoniju. Šta više, astrolozi tvrde da je 20. mart najbolji datum u ovom mesecu.

Foto: Shutterstock

– 27. mart

Ovog dana Merkur ulazi u znak Ovna. Ovaj prelaz će dan učiniti prilično produktivnim. Biće moguće preuzeti nove probleme i poslove koje ćete rešavati sa neverovatnom lakoćom.

Merkur u Ovnu će nam ovog dana dati priliku da uspemo u onome što ranije nije bilo moguće.

Ova tri dana iskoristite da budete produktivni i da radite na tome da vam se ostvari ono za čim dugo žudite. Bilo da se radi o poslu, ljubavi ili zdravlju, posebna energija ovih dana će vam pomoći da rešite probleme.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, sensa.mondo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar