RASKINULI Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić, a ovo je RAZLOG

Pevačica i njen izabranik stavili su tačku na petogodišnju romansu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: K1 Printscreen

Pevačica Anastasija Ražnatović raskinula je vezu sa dečkom Đorđem Kuljićem nakon pet godina zabavljanja. Kao razlog koji je doveo do kraja njihove ljubavi navodi se česta razdvojenost zbog poslovnih obaveza, a raskid je, kako se navodi u zvaničnom saopštenju, “stvar zajedničkog dogovora”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nedeljama unazad se u javnosti spekulisalo da su Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić raskinuli ljubavnu vezu, a sve zbog toga jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.
Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja juče stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba – Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost – navodi se u zvaničnom saopštenju Anastasijinog PR tima.

Foto: E-Stock

Podsećamo, Anastasija i Đorđe započeli su vezu na proslavi Nove godine 2017. godine. Prvih godinu dana, Ražnatovićeva nije htela za medije da kaže ni slovo o svojo vezi i trudili su se da sve detalje njihovog odnosa sakriju od javnosti.

Nakon toga malo više od godinu dana veze, Anastasija je ipak nekoliko puta pričala o svojoj ljubavi sa mladim biznismenom, ali se nikad nisu zajedno slikali za magazine, već su samo paparaci uspeli da ih uhvate nekoliko puta u provodu i na porodičnim proslavama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar