Lidija Vukićević ŠOKIRALA izjavom o Miki i krivicu svalila na GLUMCE: “Strašno je šta mu rade”

Glumica je iznenadila svojom izjavom o Miroslavu Aleksiću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock, Masanori Yoshida

Lidija Vukićević se retko oglašava u javnosti, međutim njena izjava o slučaju Miroslava Mike Aleksića je izazvala veliku buru u medijima.

Lidija je rekla da ne poznaje Miku, nije sa njim sarađivala, ali misli da je strašno ovo što mu se sada radi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ne možemo nikoga da osuđujemo dok se ne ispita šta je. Ne mogu da ga optužujem, dok se slučaj ne ispita. Ukoliko u svemu tome ima istine, to ćemo svi da vidimo. Ono što nije u redu je to da bacamo kamen pred rudu. Svi smo se nekako obrušili na njega, pričali kako mu treba doživota robija, na osnovu čega? Na osnovu neispitanih informacija. Ne mogu da razumem glumce koji su se naknadno javljali. Ako ste znali kakav je, zašto niste nešto uradili? Šta se sada odjednom to dogodilo da se na njega baca drvlje i kamenje, zašto se ranije nije reagovalo? – rekla je glumica u emisiji “Balkan info”.

Lidija je dodala i to da joj nije jasno da roditelji žrtava ništa nisu primetili, makar neke promene u ponašanju kod svoje dece.

– Da li je moguće da je na primer moje dete navodno silovano 7 puta, a da ja ništa ne primećujem, da ne vidim da je ono potpuno drugačije? Iz tog razloga mi je sve malo nejasno, ne želim da osuđujem nikoga. Postoji sudstvo koje će to da rešava. Mnoge stvari meni tu zaista nisu jasne – poručila je Lidija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Mislim da nisi svatio sta ova cica zeli da kaze,iako ga nepoznaje da bi ona rado prihvatila taj oblik studiranja pa i u ovim godinama.

    Odgovori

Ostavite komentar