Trener Zvezde iskren: Dioni nije iskoristio svoju šansu, a tek ćete videti šta ume Motika!

Milošević je naveo da je Radnički ozbiljan protivnik,

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 17.00 dočekuju Radnički iz Niša u osmini finala Kupa Srbije.

Pomoćni trener Nebojša Milošević izjavio je da je Radnički formirao vrlo kvalitetan tim, koji čine spoj mladosti i iskustva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Radnički je u dosadašnjem toku prvenstva, a pogotovo u pripremnom periodu, pokazao da je formirao vrlo kvalitetan sastav koji se dosta uspešno takmiči u Superligi Srbije. Imali su pozitivne rezultate u toku zimskog pripremnog perioda. Dopunili su selekciju i sad je to tim koji ima kombinaciju starijih, iskusnijih i mladih igrača”, izjavio je Milošević.

Milošević je naveo da je Radnički ozbiljan protivnik, ali da je Zvezdin cilj svake godine da osvoji oba domaća trofeja.

“Veoma su ozbiljan protivnik. Ni u kom slučaju ne potcenjujemo takmičenje i protivnika, niti bilo koji detalj takmičarskog pitanja se ne dovodi u pitanje. Imamo svoj cilj, Crvena zvezda hoće da svake godine osvoji oba domaća trofeja. Kroz tu prizmu se spremamo za sutrašnju utakmicu”, rekao je Milošević.

Foto: FK Crvena zvezda

Pričao je Milošević o poslednjem pojačanju Nemanji Motiki koji je stigao iz minhenskog Bajerna, kao i o statusu napadača Dionija.

-Nemanja Motika je već nekoliko dana sa nama. Uklapa se u radni ambijent, veoma je vredan, ambiciozan pun entuzijazma onako kako smo i očekivali. Zvezda je veoma zahtevan klub, težina dresa je jako izražena. Pokušavamo da se adaptira što brže, za sada ide dobrom putanjom i već je zabeležio prve minute. Vrlo brzo će on pokazivati sav svoj potencijal. Na njemu je da se radom, entuzijazmom i slušajući sugestije od stručnog štaba da se adaptira na igru i model Crvene zvezde. Na nama je da mu što više pomognemo i olakšamo adaptacioni put u Crvenoj zvezdi. Očekujemo da u budućnosti bude bitan igrač Zvezde. Dioni je profesionalac, igrač Crvene zvezde, koji je u prethodnom periodu imao prostora i prilike da pokaže kvalitet. Doprineo je značajnim, pozitivnim rezultatom Zvezde. Nije uspeo da se adaptira na sve zahteve i možda se pokaže u najboljem svetlu. U prvom planu su Ohi i Pavkov, uz mlađe igrače pre svega Nemanju Motiku, i igrače koji igraju na tom delu terena. Na njemu je da proba eventualno da uveri šefa stručnog štaba u nove momente. Crvena zvezda nema mnogo mogućnosti da preterano dugo čeka bilo kog igrača, zahtevi su veliki iz utakmice u utakmicu. Borba je velika, oni koji su maksimalno mentalno, fizičko-taktički spremni su uvek u prvom planu i to je veličina Crvene zvezde i neminovnost vrhunskog fudbala.

Ohi – napadač koji se čekao još od Boaćija i čovek koji može da okaje Mrkeline “grehe”

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar