Brijač u porodilištu 210 dinara: PAPRENE CENE u marketima ginekološko-akušerskih klinika u Beogradu

Trudnica Irena našoj redakciji požalila se na cene u prodavnici koja se nalazi u prizemlju porodilišta u kom boravi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Masa Bandjur

Redakciji Objektivovog „Zaštitnika čitalaca” javila se trudnica Irena S. (37) iz sela Brštica kod Krupnja, koja je zbog visokorizične trudnoće zbrinuta u GAK „Narodni front” u Beogradu, gde je, kako nam priča, zatečena cenama u prodavnici koja se nalazi u prizemlju ovog porodilišta.

– Izašla sam sa odeljenja da kupim vodu, vlažne maramice, brijač i nešto za grickanje, i bila sam, blago rečeno, šokirana kada sam videla cenu brijača. Zeleni „džilet venus” košta 210 dinara! Možete li da verujete? Pre dolaska ovde, kupila sam isti u marketu u Krupnju i platila ga oko osamdeset i pet dinara. Jesu li trgovci našli da zarađuju na nama, trudnicama i porodiljama? Ima li to smisla? – ljutito je ispričala Irena, koja je u osmom mesecu trudnoće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako nam kaže, s obzirom na to da je iz unutrašnjosti i da nema nikoga ko bi joj doneo lični paket, morala je da pazari u ovoj radnji i izdvoji skoro dvostruko više novca za pojedine proizvode.

– Iako sam ponela osnovne stvari, ipak sam morala da kupim nešto od sredstava za ličnu higijenu, mrežaste uloške za porodilje, vodu za piće i „plazmu” keks. I ovi proizvodi su dosta skuplji nego u marketu.

ISTI PROIZVOD, RAZLIČITE CENE

Tragom ove priče, istražili smo koliko koštaju proizvodi koji se najčešće kupuju u prodavnicama u sklopu porodilišta, odnosno Odeljenja za ginekologiju i akušerstvo, kao što su brijači, higijenski ulošci i voda za piće.

U prodavnici mešovite robe u GAK „Narodni front” brijač „džilet venus” košta 210 dinara i nalazi se na prilično istaknutom mestu za potrošače.

Na pitanje zašto su brijači ovoliko skupi, prodavačica nam kaže da je i njihova nabavna cena skupa.

Objektiv ima rešenje za vaše probleme! Ako ste nezadovoljni poslovanjem pružaoca neke usluge, kao potrošač nekom trgovinom, ili imate komunalni problem, spremni smo da vam pomognemo, obelodanimo vašu priču, kontaktiramo sa nadležnima i pronađemo rešenje za vas. Sve probleme možete prijaviti porukom na Viber: 066/825-69-93, na mejl: [email protected] ili pisanim putem na adresu Jurija Gagarina 11a, 11070, Novi Beograd, sa napomenom na pismu: Objektiv – Zaštitnik čitalaca.

Piše: Sanja Radovanović

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 15. i 16. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar