Rada Manojlović i Haris Berković spremaju SVADBU: Jednu želju njenog oca moraće da ISPOŠTUJU

Ovo su detalji priprema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Svadba pevačice Rade Manojlović i njenog kolege Harisa Berkovića uveliko se sprema. Međutim, pevačica mora da ispoštuje i želju svog oca, a to je da Haris dođe po nju u Četereže i da je povede po svim našim običajima pred matičara, piše Scandal.

– To će biti komplikovano, jer je Haris u Bosni, Rada je u Srbiji, tako da bi mnogo izgubili u vremenu. Međutim, Rade je čovek modernih shvatanja. Neće se on buniti ni ako njegova Rada krene na venčanje iz neke hotelske sobe – objašnjava izvor za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rada zamišlja sve kao jednu divnu i idiličnu bajku. Hoće da se okupe svi njeni najmiliji, kao i Harisovi, naravno. Nju njegovi mnogo vole, vide da mu je odana i verna. Baš su je prihvatili kao svoje dete i nemaju ništa protiv udaje, tako da se očekuje idilično veselje – zaključio je izvor.

Ipak, Radin otac je istakao da još uvek ne zna ništa o ćerkinim planovima.

– Dečko k’o dečko, šta ja znam. Sad je takvo vreme… Da je to bilo pre, u moje vreme, možda bih se i bunio. Mlad je dosta, to je tad bila sramota. Danas je sve normalno, po 20-30 godina razlike. Što bih ja sad lupao glavu, u ovo malo života, pa da razmišljam ko će šta da kaže?! Čestitaju mi mnogi za zeta i pitaju da li je bio kod mene, a ja nemam pojma – rekao je Rade za Scandal.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar