Isplivali NEPOZNATI detalji: Ćerka Bogdana Srejovića ima poseban nadimak za Sašu Kovačevića

Popularni pevač već pet godina uživa u skladnoj bezi sa bivšom misicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Popularni pevač Saša Kovačević već pet godina je u skladnoj vezi s bivšom misicom Zoranom Tasovac, koja je ranije bila u braku s Bogdanom Srejovićem, donedavnim dečkom Svetlane Cece Ražnatović. Ovaj par uživa u svojoj ljubavi i planira venčanje, a sa Zoraninom ćerkom Iskrom Saša je izgradio sjajan odnos.

– Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako – rekao je Saša za Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je objasnio da Iskru, Zoraninu ćerku koju je dobila u braku s menadžerom jednog beogradskog restorana Bogdanom Srejovićem, doživljava kao svoje dete.

Saša Kovačević u intervjuu za Objektiv: Živim od Jutjuba, radnici restorana primaju minimalac (VIDEO)

– Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen “papa” – kaže Saša ponosno.
U jednom od ranijih intervjua, pevač je istakao da ni za šta ne bi menjao sreću koju je pronašao pored Zorane.

– Ona razume moj posao i to je normalno. Ono što nas održava je definitivno ljubav na prvom mestu, kao i sve što ide uz to, što je bitno da bi jedna veza uspela. Što se mene tiče, ova veza mi najviše prija iz kog god segmenta da gledam i ne bih je menjao zaista ni za šta – rekao je on jednom prilikom.Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar