Da li Elez ima saznanja o atentatu na Vučića? Podneo zahtev za izručenje Srbiji, spreman da PROGOVORI

Elez je spreman da "proveva" i o svojim nekadašnjim saradnicima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Darko Elez (41), kriminalac iz BiH, koji je u toj državi osuđen na 15 godina zatvora zbog teških krivičnih dela, zatražio je da bude izručen Srbiji.

Ovu informaciju juče je za Objektiv potvrdio njegov advokat u BiH Senad Kreho. On je precizirao da je njegov klijent zatražio da služi kaznu u Srbiji, gde mu živi porodica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Istrage protiv mog klijenta u Bosni i Hercegovini su završene. Podneli smo zahtev za izručenje, a o tome treba da odluči Srbija – rekao je Kreho našem listu. Dolazak, odnosno povratak Eleza u Srbiju, ovaj put u ulozi opasnog svedoka za one koji su činili brojna najteža krivična dela, sigurno će izazvati tektonske poremećaje kod onih koji su sa njim bili na vezi, ali i staviti tačku na neke od ubistava koja se dugo vode kao – nerazjašnjena.

FOKUS MIŠA, MARKUŠ, VELJIN KLAN

Uglješa Grgur, privatni detektiv koji je prvi i objavio da će Elez, koji je sa tužilaštvom u BiH sklopio sporazum po kome mora da otkrije sve što zna o nerešenim ubistvima i drugim delima i u Srbiji i u BiH, uskoro biti u Srbiji, otkrio je i o čemu bi ovaj opaki kriminalac mogao da svedoči.

– Samo treba da se završi papirologija i Elez će biti u Srbiji. Kada dođe, on će našem tužilaštvu izneti saznanja koja će biti potkrepljena svim dokazima i neoborivim činjenicama, kojima će teretiti mnoge za razna krivična dela. Mislim da će se njegovim svedočenjem rasvetliti ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Takođe, ubeđen sam da ima saznanja o atentatu na predsednika Aleksandra Vučića početkom prošle godine – kaže Grgur za Objektiv.

Grgur najavljuje da bi se Elezovim svedočenjem mogle proširiti istrage na osobe koje su već u pritvoru.

Piše: DANICA ĆURUVIJA

OSTATAK OVE PRIČE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 8. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar