“Moja majka se nije RAZVELA, oca su mi UBILI”: Ovako je Veljko pričao o Cecinoj i Bogdanovoj vezi

Vest o njihovom raskidu mnoge je iznenadila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je potvrdila da je raskinula sa Bogdanom Srejovićem nakon godinu dana veze, ali da će ostati prijatelji.

Njihova veza oduvek je intrigirala javnost, kao i to u kakvom su odnosima njihove porodice. I dok se Cecina ćerka Anastasija često mogla videti u Bogdanovom društvu, pevačicin sin Veljko retko je komentarisao majčinu vezu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, jednom prilikom govorio je i na ovu temu.

– Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene – rekao je on je dnom prilikom, prenosi Kurir.

– Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli – zaključio je Veljko.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar