Nadal zna da Đoković sprema odgovor: Rafa progovorio o trci sa Novakom za GOAT titulu!

- Voleo bih da budem taj sa najviše grennd slem titula, ali nisam opterećen time, niti me dotiče - rekao je španski teniser

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Isaac Buj / Zuma Press / Profimedia

Rafael Nadal je organizovao konferenciju za medije na svojoj akademiji.

Pošto je osvojio 21. grend slem titulu, Nadal je rešio da odgovori na razna pitanja, a nas, naravno, najviše zanimaju ona gde je tema i Novak Đoković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nadal je svestan da mu 21 titula neće biti dovoljna i da će uskoro “odgovoriti” Novak Đoković.

– Mislim da 21. titula neće biti dovoljna za rekord. Federer, Đoković i ja smo postigli više nego što smo sanjali kao deca. Ko je najbolji? Živim normalno, ne razmišljam o susednim vratima – rekao je Nadal.

Španac ističe da previše ne rezmišlja o tome koliko će grend slem pehara imati u karijeri, iako ne krije da bi voleo da se to desi.

– Ne znam koliko ću na kraju imati. O tome nisam razmišljao do skoro, već samo da igram tenis. Moji pogledi se ne menjaju. Voleo bih da budem taj sa najviše grennd slem titula, ali nisam opterećen time, niti me dotiče – rekao je Nadal.

Bonus video:

 

Oglasilo se Tužilaštvo povodom PCR testa Novaka Đokovića

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Hipokrit, licemer i lazov do jucer ga nije zanimala trka za GOAT, a sada odjednom kada su ga unapred projektovali za pobednika AO i dali mu titulu zna da ce Nole spremiti odgovor?

    Odgovori

Ostavite komentar