Oglasilo se Tužilaštvo povodom PCR testa Novaka Đokovića

Sada je sve jasno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Tužilaštvo je izvršilo provere i utvrdilo da je Novak Đoković koristio validne PCR testove za ulazak u Australiju.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo objavilo je informaciju da se protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića ne vodi nikakav krivični postupak u Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Obaveštavamo Vas da Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića zbog bilo kakvog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti, niti je protiv imenovanog podneta krivična prijava – navodi se u objavi. Neki mediji preneli su da je protiv NN lica podneta prijava zbog navodnog falsifikovanja pozitivnog testa na koronu Novaka Đokovića.

Novak Đoković u teškom filmu o torturi i zatočeništvu: Strašne scene će potresti ceo svet (VIDEO)



Izvor: Tanjug

Komentari (2)

  1. Vi ne objavljujete sve komentari? Ili samo odabrane? Jučer bila 3 I ja postavila svoj koji niste objavili a, danas 2? O čemu se tu radi, zašto onda postoji rubrika za komentare?

    Odgovori
  2. Ako je Novak čovek principa on ne treba da se vakciniše zbog Rolan Garosa i ostalih turnira kako bi zaradio još para. Nadal je najbolji i tu više nema spora. Ali Novak voli novac i on će se vakcinisati i pokazati da nije dostojanstven već ga u sportu ne vodi samo sport već potreba da kupuje kuće po svetu i da se njima hvali. On i njegova familija pa čak i snajka koji su osuli paljbu na Australiju su izgubili ugled u svetu a i kod običnih ljudi u SDrbiji. Oprostite mi, što nisam po zanimanju SRBIN a to znači da trebam da verujem u ISUSA HRISTA iz Beograda.

    Odgovori

Ostavite komentar