Popularni glumac se posle razvoda preselio u DVORIŠTE i živi u kamperu (FOTO)

Džejson Momoa i glumica Lisa Bonet nedavno su na društvenim mrežama obavestili obožavatelje da je njihovom braku došao kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Američki glumac Džejson Momoa (42) navodno se, nakon razvoda od dugogodišnje supruge Lise Bonet (54), preselio u dvorište prijatelja i sada živi u parkiranom kamperu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, poznati glumački par nedavno je na društvenim mrežama obavestio obožavatelje daje njihovom braku došao kraj.

Izgleda da Džejson i Lisa nisu mogli da nastave sa zajedničkim životom, jer supaparaci “uhvatili”glumca kako izlazi iz “FORD RV” kampera od 750.000 dolara, koji mu je nakon razvoda, po svemu sudeći, postao novi dom.

Momou su prethodnog dana snimili i ispred prodavnice, na ruci nije nosio burmu, a zbog promene njegovog imidža mnogi su komentarisali da glumac pati zbog razvoda, te da se zapustio.
Još nije poznato je li se glumac zvanično preselio iz svog doma u Kaliforniji, u kom je dugi niz godina proveo sa suprugom Lisom i njihovo dvoje dece.

– Džejson često ostane da prespava u kamperu. To mu je draže nego hotel, jer mu je blizu plaža. On baš i nije tip koji unajmljuje privatne avione i odseda u luksuznim odmaralištima – rekao je izvor blizak glumcu za The Sun.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar