Jelena Đoković šokirala javnost u Srbiji: Ono što je otkrila o sebi niko nije očekivao! (FOTO)

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila joj je Jelena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Supruga Novaka Đokovića Jelena otkrila je da ne koristi parfeme.

Jelena je poznata kao veliki borac za prava životinja, a sada je otkrila da zbog toga ne koristi parfeme na koje neki troše hiljade evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je na svom Instagram storiju nedavno podelila poruku obožavateljke koja ju je pitala šta misli o industriji parfema.

– Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je s industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje – napisala joj je obožavateljka.

Foto: Instagram

– Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje – odgovorila joj je Jelena.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (26)

  1. Koga briga sta radi zena bilo kog poznatog muskarca sportiste glumca...osim nase male Mirke Vasiljevic,..gde je muz poznate glumice u pitanju. Mala ovu moze da pojede za dorucak sa ozbiljnoscu stavom švojim realnim pozivom i zivotom uopste u tim malim godinicama. Prema tome cao s ovom vise.

    Odgovori
  2. A po čemu genije. Da se nije udala za Đokovića niko ne bi znao za nju. Sasvim prosečna žena, kao i većina žena na svetu, samo što joj je novac supruga dao moć i izdigao je iznad nas. i nemojte samo molim vas da kažete da je završila neki tamo menadžment. Moje dete je završilo priznat i poznat naš fakultet i pere suđe u Evropi.

    Odgovori

Ostavite komentar