Bravo, Miomire, Srbine: Kecmanović osvetio Novaka Đokovića!

Žreb se sada otvara Kecmanoviću pošto će u sledećem kolu za rivala imati Mihaila Kukuškina ili Tomija Pola, a ako bi prošao u treće kolo bio bi to njegov najveći uspeh u karijeri na nekom od Gren slem turnira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Australijan opena pobedom nad Sebastijanom Karuzom od 3:0, po setovima 6:4, 6:2, 6:1.

Mladi srpski teniser iskoristio je šansu koja mu se ukazala pošto je umesto Novaka Đokovića u prvom kolu za protivnika dobio ”laki luzera” koji se nalazi na 146. mestu ATP liste. Nije dao protivniku ni najmanju šansu, a jedino je neizvesnosti bilo u prvom setu, pošto je tada Italijan uzeo četiri gema, a u naredna dva seta ukupno tri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kecmanović je Karuza savladao za manje od dva sata igre, a pobedu je posvetio svom sunarodniku Novaku Đokoviću, s kojim je trebalo danas da igra meč na ”Rod Lejver Areni”.

Žreb se sada otvara Kecmanoviću pošto će u sledećem kolu za rivala imati Mihaila Kukuškina ili Tomija Pola, a ako bi prošao u treće kolo bio bi to njegov najveći uspeh u karijeri na nekom od Gren slem turnira.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar