Nadal treba da se ugleda na njih: Španci iznenadili tekstom o Novaku Đokoviću

Jedan od najpoznatijih teniskih sajtova objavio je tekst sa naslovom: "Vakciniši se ili umri"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

Na različite načine se oglašavaju svetski mediji o situaciji u kojoj se našao Novak Đoković, a posebno se izdvojio španski “Punto de Break”.

Jedan od najpoznatijih teniskih sajtova objavio je tekst sa naslovom: “Vakciniši se ili umri”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U njemu se ističe da i Novak Đoković i Australijan open i celokupan tenis gube zbog odluke australijskih vlasti o deportaciji srpskog tenisera.

– Kraj sapunice Novak Đoković, događaja koji je otvorio vesti oko pola sveta. Realnost mnoge boli i ne žele da priznaju, a ona jeste da je broj jedan u svetu tokom pandemije izričito odbio da se vakciniše. Sada na sve moguće načine pokušava da natera pravila da se sposoban da odbrani svoj tron u Australiji i iskoristi prednost svog statusa vrhunske zvezde. Ali, da se ​​ne lažemo, jedini pogođen ovim pitanjem nije samo srpski teniser. Sam turnir dosta gubi posle Đokovićevog odustajanja, pošto je za njih Nole za Australiju ono što je Nadal za Rolan Garos ili Federer za Vimbldon –  stoji u tekstu španskog medija.

Autor dalje navodi da je borba Novaka ko je najbolji igrač svih vremena protiv Rafaela Nadala i Rodžera Federera je pod velikim znakom pitanja.

– Po mom mišljenju, ne može se ovako završiti. Moraće da se postigne dogovor. Igrač poput Novaka Đokovića ne može na taj način da uprlja svoju sportsku karijeru. Nema sumnje da će se vratiti. Sve što se sa njim dešava poslednjih dana mnogo će ga zaboleti, ali Đoković nije tip sportiste koji gubi san posle nekoliko nedelja velike tuge. Verovatno će se vratiti odlučniji nego ikada i navijači će se vratiti da ga ponovo podrže. Ne želim da ulazim u to da li je GOAT ili nije, ali nema sumnje da se prema njemu mora imati minimum poštovanja – ističe autor.

– Konačno, mi smo u društvu u kojem postoji različitost mišljenja. Mogu da razmišljam na jedan način, a druga osoba na drugi. Đoković ima misli koje bi mnogi mogli da dovode u pitanje u pandemiji, čak bi mogao biti uznemiren svojim nastupima na terenu i van njega. Zaista mislim da je pogrešio, ali ne možemo da sakrijemo katastrofalan tretman koji je imao u zemlji u kojoj je devet puta bio šampion i gde se prema njemu ponašao na prezir način. Ne bi me iznenadilo da Srbin više nikada nije kročio na australijski kontinent – zaključuje se u tekstu teniskog portala.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Australija i njene pristalice protiv Djokovica su se zastitile od korone, ali HA , Cunami im je na pragu i ONAj ODGORE odlucuje!

    Odgovori
  2. Ljigavci!Ovu prevaru su organizovali najveci prevaranti sveta sa parolom Vakciniši se ili umri!Kako su bolesni!Da je Hitler imao medie pobedio bi ceo svet.Tako i ovi rade klošari.Misle da su Bogovi a Boga Živog ne poznaju!Bog je čoveku dao slobodu i sve drugo je laž.Živimo u poslednjim danima jer su ljudi jadni i bedni u svojim lažima. A fora je najjača kad kazu da oni spasavaju svet!Pokajte se!Budale!

    Odgovori

Ostavite komentar