Otkrivena velika prevara: Novakov veliki prijatelj grmi iz sveg glasa zbog OVOGA!

Novak nikada ne bi otišao u Australiju da mu nije dato izuzeće da uđe u zemlju od strane vlade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Povodom odluke Federalnog suda Australije da deportuje Novaka Đokovića, oglasio se i Vasek Pospišil.

On je razočarano prokomentarisao odluku sudskih organa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Novak nikada ne bi otišao u Australiju da mu nije dato izuzeće da uđe u zemlju od strane vlade (koje je dobio; to je i prva presuda sudije Kelija). On bi preskočio Australijan open i bio kod kuće sa svojom porodicom i niko ne bi pričao o ovom haosu – kaže kanadski teniser.

Smatra da su drugi faktori uticali na konačnu odluku.

– Ovo je bila politička agenda na delu sa izborima koji im dolaze, nije moglo da bude očiglednije. Ovo nije njegova krivica. Nije na silu ušao u zemlju i nije ‘izmišljao sopstvena pravila’, bio je spreman da ostane kod kuće – zaključio je Pospišil.

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Sta bi postigli kada bi se ostali srpski igraci povukli sa turnira? oni su svi ulozili novac za pripreme i da dodju tamo i ocekuju da ce nesto i da vrate. Ovako bi ostali bez novca za ucesce kao i bodova koje brane (ako brane). takodje su potpisani i sponzorski ugovori koje moraju da se ispostuju. Velika nepravda je nacinjena Novaku (bas kako je i receno , ne bi on isao da ga oni nisu zvali). Politika se uvukla svuda pa i u sport. Mislim da je ovo sto se dogadjalo losa reklama i za AO i za Novaka. Ovo je bio dobar pokazatelj Novaku na koga moze da racuna a na koga ne( sto se tice ostalih igraca). Drago mi je da je Nik Kirios promeni pricu o Novaku i podrzao ga, iako je iz Australije.

    Odgovori
  2. Ne znam, očekivati solidarnost od tenisera iz drugih zemalja (u vidu povlačenja sa turnira) sada kad je Nole isteran iz Australije, nije realno. Da su htele, kolege bi ga podržavale u proteklih 10-ak dana, što bi možda uticalo na donošenje konačne odluke. Osim malobrojnih pojedinaca, koji se mogu izbrojati na prste jedne ruke (a kojima neka je svaka čast), svi su gledali (i gledaju i dalje) samo svoje interese. Međutim, neprijatno sam iznenađena, a nadam se da nisam jedina, što se ostali srpski teniseri, učesnici Australijan opena, nisu solidarisali i krenuli kući sa Novakom. Mora da postoji neki mnogo valjan razlog za to!

    Odgovori

Ostavite komentar