Mi smo uz naš narod: Predsednik Vučić o situaciji na Kosovu i Metohiji na dan referenduma

Ovo što nisu dozvolili glasanje imaće dalekosežne posledice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je u devet časova i nakon toga se obratio novinarima govoreći o situaciji na Kosovu i Metohiji i Novaku Đokoviću.

– Oni su u stanju da pozovu Albance na poštovanje prava, ali ukoliko oni to ne dozvole, neće se preduzeti nikakve sankcije. Da je to uradio Milorad Dodik ili neko iz Beograda, bili bismo odavno sankcionisani i označeni kao loši momci. Ovo što nsiu dozvolili glasanje imaće dalekosežne posledice. Mi smo uz naš narod – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik je govorio i o situaciji sa Novakom Đokovićem.

– Čuo sam se sa Novakom malopre. Bodrio sam ga i rekao da jedva čekamo da ga vidimo u Srbiji, da dođe tamo gde je uvek dobrodošao. A oni koji misle da su isterali neke principe, samo su pokazali da nikakve principe nisu imali. Da 10, 11 dana maltretiraju najboljeg tenisera, da biste mu posle uručili odluku za koju ste znali da ćete je uručiti odmah. Da ponovim da su rekli da oni koji nisu vakcinisani ne mogu da uđu, Novak ne bi došao ili bi se vakcinisao – kazao je predsednik.

Vučić je istakao da je to bio lov na veštice i da je tužilac lagao.

– Rekao je da je u Srbiji ispod 50 odsto ljudi vakcinisano, što nije tačno. To je bio besmislen argument. Oni misle da su ovim ponizili Đokovića, ali oni su unizili sebe – rekao je predsednik.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar