Hoće li Jokić igrati za Srbiju na Evrobasketu? Vlade Divac dao odgovor na pitanje svih pitanja!

Ponovo ćemo do poslednjeg momenta strepeti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ELSA/Getty images/Profimedia

Jedno od pitanja koje najviše interesuje srpske navijače jeste upravo hoće li Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Evrobasketu?

Naravno, ovo takmičenje je mnogo daleko da bi smo znali konačnu odluku centra Denver Nagetsa, ali još uvek postoji prostor da verujemo da će se to dogoditi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O tome je danas, u razgovoru sa novinarima posle promocije knjige Svetislava Pešića “Moja igra, moj put”, pričao proslavljeni srpski as Vlade Divac.

Očekujem i nadam se – kaže Divac na temu Jokićevog povratka u nacionalni tim.

I pored svega Divac je svestan faktora, koji mogu da utiču na to, ali je objasnio da su naši navijači prilično nerazumni.

Ali pre svega treba ljudi da razumeju da se dosta toga promenilo, opterećenje i košarka, raspored. Treba podržati šta god bude odlučio. Kako se bude osećao. Ako se bude osećao odmoran, siguran sam da će biti deo reprezentacije. Ne daj bože neka povreda ili umor, ali i tada ga treba razumeti… Mi smo malo nerazumni – poručio je Divac.

Na konstataciju da je igrač iz Srbije MVP najjače lige, Divac nije izrazio čuđenje:

Ništa čudno, svakako je i to pokazatelj da je Srbija, iako mala zemlja, velesila u koarci. Ne čudi, jer je Nikola pokazao da je jedan od najboljih NBA igrača.

BONUS VIDEO:

Žestok nastup trenera Denvera na konferenciji: Jokić ovo nije zaslužio, on je NAJNEPOŠTOVANIJI MVP!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar