“Rađaj Dekiju sinove i mani se ULIČARA Cara”: Dalilin otac očajan, otkrio šta bi NAJVIŠE voleo da se desi

Ima važnu poruku za svoju ćerku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, i dalje gaji nadu da će se njegova ćerka vratiti sada već bivšem suprugu, Dejanu Dragojeviću.

On je očajan što je Dalila zaljubljena u Filipa Cara i što i dalje ima komunikaciju sa njim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: YouTube/Printscreen

– Najviše na svetu bih voleo da Dalila zatrudni u “Zadruzi” s Dejanom! Kad bih sad mogao da se čujem s njom, rekao bih joj: “Ćerko, rađaj tvom Dekiju sinove i mani se onog uličara Cara!” Ništa me ne bi toliko obradovalo, kao kad bih čuo da je trudna i da ću da postanem deda – kaže Huso za Informer.

Inače, iako kaže da ćerku voli najviše na svetu, Huso se rekao kako će kuću u Šepku prepisati Dejanu,a ako on bude hteo da da Dalili polovinu, to je njegova odluka.

– Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može posle da je baci, zapali… Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija – rekao je Huso za Telegraf a svoju ćerku je u trenutku prevare dok je bio izričit po pitanju Filipa Cara

– O Filipu mislim sve najgore. Njoj bih poručio da se pod hitno kloni onog propaliteta, i nju će odvući u propast! Dok još ima nade, da se otrezni, pa nek ide gde hoće i kako hoće – ispričao je Dalilin otac.

Inače, Dalila i Dejan su trenutno u “prijateljskim” odnosima, iako svi tvrde da ona flertuje sa Filipom Carem i da se taj odnos nije završio.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar