Hvalio se preko telefona da je silovao DVOGODIŠNJU DECU: Zbog izrečenih gadosti bilo je muka čak i sudiji

Užas koji je zgrozio čitavu zemlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Artur Marš, Foto: northumbria.police.uk

Perverznjak i pedofil Artur Marš (48) koji se hvalio da je silovao dvogodišnje dete osuđen je na dve godine i osam meseci zatvora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U mučnim razgovorima na internetu sa kolegom pedofilom, Artur Marš je tvrdio da su deca “dobrovoljno pristala na s*ks” i da je “uživao da ih tera da vrište”.

Takođe se hvalio da živi u blizini parka gde je bilo mladih.

Užasni prekršaji izašli su na videlo 2019. godine nakon što je na Fejsbuku podelio nepristojnu sliku dve devojčice od oko pet ili šest godina.

Iako tada nije bilo dokaza da je zlostavljao decu, policija je pronašla kolekciju slika i video snimaka mladih devojaka na DVD-ovima i telefonu u njegovoj kući u Grendžervil Sautu, prenosi Metro.

Sudija Peni Morlend kazala je na suđenju da je ovo “zaista šokantno ponašanje”.

Foto: Shutterstock

– Razgovarali ste o s*ksualnom odnosu sa veoma malom decom i nasilnom silovanju dece. Hvalili ste se da ste silovali dvogodišnjaka. Rečeno mi je da to nije istina i ne znam da li jeste, ali vi ste se time hvalili da biste produžili razgovor – navela je sudija i dodala:

– Rekli ste: “Mogao bih ponovo da j*beno silujem dete”. Hvalili ste se da živite u blizini dece i u blizini parka i rekli ste da su deca za s*ks i da je vaše zadovoljstvo bilo pojačano kada su vrištali taokom silovanja – kazala je.

Sud u Njukaslu čuo je kako je Marš izvršio 11.000 “sistematskih pretraga” nepristojnih slika.

On se izjasnio krivim po tri tačke za pravljenje nepristojnih slika, tri tačke za njihovo distribuciju i posedovanje ekstremne pornografije sa konjem i ženom.

Perverznjaku, koji ima 23 prethodne osude od pre dve decenije, ali nijednu za bilo kakav s*ksualni prestup, od tada je dijagnostikovano ozbiljno zdravstveno stanje koje je potencijalno opasno po život.

Pored zatvorske kazne, Marš će doživotno biti upisan u registru s*ksualnih prestupnika.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar