“Deca su masovno počela da UMIRU, otac me je UKRAO iz porodilišta”: Potresni detalji iz Harijevog života

Pevač je o svom privatnom životu retko govorio, a jednom prilikom otvorio je dušu i otkrio potresne detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/M.Rafailovic

Pevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari svoj privatni život retko kada iznosi u javnost. Međutim, jednom za domaće medije rešio je da otvori dušu i tom prilikom otkrio malo poznate detalje o svojoj prošlosti.

Hari je tada ispričao da je sam početak njegovog života bio zanimljiv s obzirom da ga je otac ukrao oz bolnice kad se rodio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena deca su masovno počela da umiru jer grejanja u bolnici nije bilo. Otac je doneo mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odneo u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom – ispričao je Hari prošle godine za Kurir.

Pevač ne voli da priča o privatnom životu, ali je otkrio da ima iza sebe dva braka i troje dece:

– O privatnom životu ne volim da pričam. Imam dva braka iza sebe i troje dece: Damira, Maka i Nađu. Ćerka mi je podarila i dva unuka – Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju decu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru – a onda te unuci sačekaju kada imaš ozbiljne godine. Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Srećan sam što mi deca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentovani i ako oni to neće, kao što nisu ni hteli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je lekar – rekao je Hari tom prilikom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar