Komšije otkrile da JK i Tošića dugo nisu videli zajedno: “On odavno NIJE TU, dođe na sat, dva i ODE”

Isplivali novi detalji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ,E-stock/Časlav Vukojičić

O skandalu koji se za Božić desio u porodičnom domu pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića ne prestaje da se priča.

On je nju tada, navodno, nakon svađe pljunuo u lice i udario, a sada su se oglasile njihove komšije i ispričale neke nepoznate detalje o njima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Živim ulicu ispod Jelenine kuće. Prolazim tuda više puta dnevno, šetam psa. Tako je bilo i za Božić, baš u trenutku kad sam se našla na uglu moje i njene ulice, na kapiju je ušao Duško. Pretpostavljam da je došao da ih obiđe jer su mnogi u kraju primetili da on odavno nije tu u kući. Dođe svojim automobilom, bude sat-dva, pa ode – rekla je jedna njihova komšinica za Kurir.

– Po kraju se pričalo i da su se razveli, jer ih baš dugo nismo videli zajedno. Sada čitam da su još zvanično u braku. On mi je delovao kao miran porodični čovek, šokirala sam se kad sam pročitala da je nasrnuo na Jelenu. Od tog dana je nisam videla, čula sam da ne izlazi iz kuće i da je tetka Danijela non-stop s njom – dodala je ova žena.

I još jedan dečko je otkrio da dugo nije video Duška i Jelenu zajedno.

– Dugo ih nisam video zajedno, a nekad su stalno izlazili zajedno kolima iz garaže. Nju sam skoro sreo. Fotografisala se nasred puta, bila je skromno obučena, a napolju je bilo hladno. Ljudi su joj svirali, nisu mogli da prođu ulicom, ali nju to nije zanimalo. Inače je kulturna, javi se uvek, ne izigrava zvezdu. Moja žena je često viđa u prodavnici s kesama i bez šminke, a ide i u jedan tržni centar na Novom Beogradu – ostakao je on za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar