EKSKLUZIVNI VIDEO! Pogledajte 20 minuta ISTINE o napadima na porodicu predsednika Vučića

Autor filma, bivši učesnik pokreta Otpor, novinar i građanski aktivista Tomislav Lovreković otkriva ko i kako pokušava da sruši Vučića i Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andrej Tarfila / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen

Ekskluzivno na portalu Objektiv pogledajte dvadeset minuta istine koja otkriva sve!

U autorskom filmu bivšeg učesnika pokreta Otpor, novinara i građanskog aktiviste Tomislava Lovrekovića saznajte istinu o napadima na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o zaveri koja za cilj ima da sruši našu zemlju rušeći jednog čoveka!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lovreković u filmu otkriva ko stoji iza konstantnih napada dela opozicije i medija koji se nalaze pod njihovom uređivačkom kontrolom, na predsednikovog brata Andreja, sina Danila, oca Anđelka, pa čak i ćerku Milicu i mlađeg sina Vukana.

Autor objašnjava i kako se dogodilo da deo države učestvuje u rušenju države i kako je postalo legitimno da porodica Vučić svakog dana, 24 sata bude meta.

Lovreković konstatuje da su protivnici Vučića i Srbije, svesni činjenice da ne mogu politički da ga poraze, našli njegovu “slabu tačku”, a to je, kao i svakom normalnom i pristojnom čoveku u Srbiji – porodica.

– Ko su zaverenici? Lakše je odgovoriti na pitanje: A ko nisu? Neki ministri, oni koji se preko dana kunu u Vučića, a preko noći mu rade o glavi, pojedine strane diplomate, otuđeni delovi MUP-a, tajkuni kojima država više nije igračka u rukama, kriminalni klanovi sa ogromnim ambicijama, susedne države i kvazidržave. Sve to, međutim, ne bi moglo bez medija, navodno nezavisnih i navodno istraživačkih – objašnjava autor u filmu.

Kako izgleda sistem u sistemu, hiljade i hiljade sati prisluškivanih razgovora predsednika Srbije i članova njegove porodice i naposletku, plan da san o državnom udaru pretvore u javu, pogledajte u autorskom filmu “Meta porodica” bivšeg učesnika pokreta Otpor na početku teksta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Tačno tako, bravo Tomislave...Neka se čuje i druga strana...... počeli smo mi izgleda da zaboravljamo period njihove vladavine i ono sto su nam taboznje demokrate donele i ostavile na kraju njihove vladavine.

    Odgovori

Ostavite komentar