Naš pevač POSTAO DEDA u 40. godini: Srećnu vest krio od javnosti godinu dana

Konačno progovorio o ovome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tv Pink/printscreen

Finalista treće sezone takmičenja “Zvezde Granda” Slobodan Batjarević Cobe postao je deda u 40. godini, piše Grand Online.

Naime, njegov sin je još prošle godine dobio ćerkicu Anu, ali je pevač to držao u tajnosti kako bi sačuvao privatnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost – rekao je on za pomenuti medij.

– Znate da ja ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo otkad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom – priznaje Cobe.

Foto: Youtube/Printscreen/Novo jutro

Otkrio je i kakav je osećaj biti deda.

– Nisam verovao kakav je osećaj biti deda sve dok na svet nije stigla moja prva radost, moja Ana. Presrećan sam. Tako je lepa, zlatna, samo se smeje po ceo dan. Svaki dan je gledam, slikam i radujem joj se i trudim se da sad svoju radost podelim sa svima i putem društvenih mreža, te tako sad sve češće možete da vidite naše zajedničke fotografije. Neću biti deda, biću deka Cobe (smeh). To je slađe – zaključio je pevač za pomenuti medij.

Inače, unuka je dobila ime po Cobetovoj supruzi Ani, a pored sina Nebojše koji živi u Berlinu, on ima i ćerku Slađanu koja živi u Leskovcu. Inače, Cobe se oženio kada je imao samo 18 godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Grand Online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar