OGLASILA se Jelena Karleuša nakon što je prijavila Duška za nasilje: Pevačica objavila FOTOGRAFIJU (FOTO)

Poznato je da je Jelena bila veoma vezana za majku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ,E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Jelena Karleuša je supruga Duška Tošića, fudbalskog menadžera, prijavila policiji za porodično nasilje, a sada je objavila i fotografiju na svom Instagram profilu.

Ona je postavila sliku na kojoj je sa majkom Divnom Karleušom koja joj je, bez sumnje, bila neizmerna podrška tokom života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da je Jelena bila veoma vezana za majku, koju je izgubila pre tri godine posle teške bolesti. Pevačici uvek na velike praznike majka veoma nedostaje, pa i danas na Božić, podelila fotografiju Divninog groba, koji je uvek prekriven svežim cvećem.

Podsetimo, po prijavi pevačice Jelene Karleuše da ju je suprug Duško Tošić ošamario, on je u Policijskoj stanici Savski Venac dao iskaz u svojstvu građanina, a iskaz je dala i tetka pevačice.

Nakon uzetih izjava i izvršenih procena Dušku Tošiću izrečena je hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom Karleušom u trajanju od 48 časova, u kom roku će mera biti dostavljena tužilaštvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem iste. Opširnije čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. On je znao s kim se ozenio, a tek o fudbalerskim proslavama necemo. Ako mu se nesto ne svidja, vrata su mu otvorena da ode. Niko nikoga nema prava da bije. A slika s majkom je znak da drzi obecanje svojoj majci da nece nikome dozvoliti da je maltretira. To je i poruka njenim cerkama da se nasilje ne trpi.

    Odgovori

Ostavite komentar