OZBILJNO SA ĐUKOM

DIKA STOJANOVIĆ otkrio tajnu uspeha: Evo šta je Piksi rekao Tadiću pred utakmicu u Portugalu! (VIDEO)

Gost božićnog izdanja emisije autora Vladimira Đukanovića bio je legendarni golman Crvene zvezde i sportski direktor FSS

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Filip Plavčić

Prvu epizodu druge sezone velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Gost božićnog izdanja emisije autora i voditelja Vladimira Đukanovića bio je Stevan Dika Stojanović, legendarni golman Crvene zvezde i aktuelni sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije.

– Malo se izgubio kult reprezentacije, koji sad, ovim plasmanom na Svetsko prvenstvo, pokušavamo da vratimo. To se već oseća. Po igračima se oseća. Svi jedva čekaju taj poziv za reprezentaciju – rekao je Stojanović između ostalog.

On je pričao i o velikom autoritetu koji selektor Dragan Stojković uživa među reprezentativcima i otkrio šta im je Piksi rekao pred ključnu utakmicu u kvalifikacijama.

– Oslobodio ih je straha. Tadiću je u Portugalu rekao: Nema veze ako primimo gol, polako, smiri ekipu, nastavljamo ono što hoćemo – rekao je Stojanović.

Dika je potvrdio i da sada nema mešanja političara u rad FSS, ali i pohvalio podršku države bez koje Savez i reprezentacija ne bi mogli da funkcionišu.

Prokomentarisao je i prisustvo predsednika Aleksandra Vučića u avionu za Portugal.

– Normalno je da predsednik države podrži svoju reprezentaciju. Nije on došao da sastavi tim i kaže ko će gde da igra – jasan je bio Stojanović.

Dika je govorio i o slavnim danima u dresu Crvene zvezde, kiksu protiv Bajerna, kako je uspeo da odbrani penal u finalu Kupa šampiona 1991. godine, o karijeri u Belgiji…

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar