“Snagu sam našao u PORODICI”: Nikola Rokvić OVAKO provodi prvi Božić bez Marinka

Rane su i dalje sveže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/@bojanabarovic

Nikola Rokvić Božić će provesti u krugu porodice. Nažalost, ovo će biti prvi praznik bez njegovog oca Marinka Rokvića, koji je preminuo 6. novembra 2021. godine.

Pevač je za Kurir rekao da će najradosniji hrišćanski praznik provesti sa svojim najmilijima:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

foto: Milos Rafailovic

– U krugu familije i prijatelja. Za Badnje veče ćemo biti kod Bojaninih, Božić ćemo obeležiti u Beogradu, zajedno sa mamom Slavicom, mojom bakom Ilkom, biće tu i Marko, Sara, Despot. Bićemo na okupu da proslavimo najradosniji hrišćanski praznik.

Pevač utehu nakon očeve smrti nalazi u svojoj porodici.

– Snagu sam našao u porodici, deci, supruzi, majci, bratu, prijateljima, rodbini i jako me drži vera i nada da je Marinko sada na jednom lepšem mestu

Nikola je istakao da tuga za za Marinkom još ne prolazi, a da je njihovoj majci najteže:

– Rane su još sveže i gledamo da budemo što više uz nju. Njoj je najteže.

Rokvić nije pevao prvih 40 dana Marinkove smrti, ali je svestan toga da bi Marinko sada voleo da nastavi da se bavi muzikom.

– Prvih četrdeset dana nisam pevao, posle toga mi se javila želja da pustim glas. Znam da bi Marinko voleo da mi pevamo, to je i naš posao, ali i zbog emocija koje doživljavamo tokom pevanja, a koje su posebne. Pogotovo pevanje njegovih pesama mi donosi i radost i tugu i neko duhovno ispunjenje. Volim da slušam njegove pesme, ali i da ih pevam. Uz njih mi je nekako bliži. U novogodišnjem programu RTS mi je bilo baš teško, prvi put smo Marko i ja pevali, i to pet njegovih pesama. To mi je bilo, uh, grlo mi se steglo. Baš težak osećaj, jer smo svake godine zajedno snimali. Eto, prvi put bez njega, još njegove pesme, taj trenutak mi je bio najteži što se tiče pevanja posle Marinkove smrti – ispričao je Nikola za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar