Olja Balašević snimljena u NEOBIČNOM izdanju: Ne skida osmeh s LICA, a svi komentarišu samo JEDNO (FOTO)

To što je u tom formi nikog nije iznenadilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Supruga pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera, nakon smrti popularnog muzičara ostala je da živi u njihovom porodičnom domu u Novom Sadu.

Ona s vremena na vreme na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima podeli poneku fotografiju iz kuće u Cvijićevoj ulici, a upravo ta ulica pominje se u čuvenoj pesmi njenog preminulog supruga, “Neki novi klinci”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, ovog puta fotografi su uslikali Oliveru u neobičnom izdanju. Naime, ona je fotografisana dok vozi bicikl i može se primetitit da vodi računa o bezbednosti jer je nosila veoma šik kacigu u animal printu, kao i kanari žutu jaknu.

Foto: ATA Images

Mnogi komentarišu da Olivera izgleda kao devojčica, ali to i ne čudi jer je ova spisateljica poznata i kao neko ko veoma vodi računa o sebi. Takođe, ona je profesorka fizičkog vaspitanja, pa to što je u tom formi nikog nije iznenadilo. Ona se vozila po centru Novog Sada i nije skidala osmeh sa lica.

Foto: ATA Images

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Olja je odrastala u mom komšiluku . Vidjao sam je svakodnevno . Njoj je osmeh bio uvek na licu a šta joj je bilo na srcu samo ona zna

    Odgovori

Ostavite komentar