“To su moje i vaše pare”: Evo šta kažu građani na to što je Đilasov ortak Šolak kupio Sautempton (VIDEO)

Cifra je tolika da se samo na pomen iste običnom čoveku zavrti u glavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs,Pritnscreen,Wikipedia

Juče je poput bombe odjeknula vest da je tajkun i vlasnik Junajted grupe Dragan Šolak kupio engleski fudbalski klub Premijer lige Sautempton za neverovatnih 100 miliona funti.

Već je poznato od ranije da već duže vreme Dragan Šolak i, lider opozicione Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas šuruju sa ciljem preuzimanja vlasti u Srbiji, te ne treba da čudi da je iskeširana svota novca za ovaj klub za njih dvojicu prava sitnica, uzimajući u obzir kako su do iste došli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Cifra je tolika da se samo na pomen iste običnom čoveku zavrti u glavi, a mi smo pitali građane šta misle o tome. Malo je reći da su ljudi zgroženi.

Jedan sugrađanin je rekao:

– Pa da vam kažem, to su moje pare i vaše, pokrao nas je i nikome ništa. To je sramota, ja bih ga proterao iz države. I njega i Đilasa i tako slične njima.

Jedna starija gospođa je rekla:

– Treba na robiju, svi koji su kriminalci treba na robiju.

– To nije zarađeno znojem kao mi seljaci što radimo, mučimo se, a ti da kupuješ klubove po Engleskoj… – bio je još jedan od odgovora.

Šta su još građani rekli o sramotnoj sumi novca datoj za klub i kako su reagovali na ovaj postupak, pogledajte u video snimku na počektu teksta.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar