“Dosta sam ga štitila, to je njegova SRAMOTA”: Pevačicu javno PREVARIO dečko sa srpskom starletom

Nije mogla da pređe preko onoga što joj je uradio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/ bursacaleksandra_official

Pevačica Aleksandra Bursać pre nekoliko godina prošla je kroz težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom, a sada je priznala da nikada ne bi prešla preko prevare.

– Nikako, ne. Nema šanse. Nema potrebe, evo znate i vi, a Stevan zna i sam. Svi to znaju, javno je to bilo. Dopisivanje je za mene isto prevara – rekla je Aleksandra za Kurir televiziju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Vladimir Milovanović

Frizer Stevan Radivojević koji je takođe bio gost emisije rekao je da se divi Aleksandri.

– Ja se divim Aleksandri, ja bih možda i oprostio. Aleksandra je divna osoba – rekao je Stevan i dodao da je možda i razume.

– Mada, znam koliko se i ona daje, koliko je dobra. Ima svoj stan, svoj auto, šta to njoj treba – objasnio je frizer.

– Nemam stvarno ništa protiv devojke, niti je ona bilo šta kriva, on je kriv tu i tako svaka žena treba da posmatra. A što se njega lično tiče, nekako za njega više nemam neki osećaj, dosta sam ga štitila. Svi su kao: “Zašto ga štitiš toliko, zašto ne kažeš kako je bilo?” i tako dalje. I onda kad sam progovorila na “Blic poligrafu” neke stvari, kad sam sama sa sobom shvatila neke stvari, tako je i sve prošlo, a to je bilo vrlo brzo nakon raskida – rekla je pevačica Toxic televiziju, a zatim nastavila:

– To je negde moja greška što sam ja uvek to nekako sakrivala, bilo me je sramota. Bilo me je sramota od tuđe sramote, a realno to je njegova sramota. I onda kao, jao blam, on je mene izblamirao. Nije on mene izblamirao, izblamirao je sebe. Druže, ja sam tebi bila i podrška, i sve, a ti si sebe izblamirao time. Nikoga više neću ni da štedim, niti da prikrivam svoj stav, tako da ubuduće mislim da je pravi potez što sam počela konačno da iskazujem svoje mišljenje – iskrena je bila Aleksandra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar