Nestali Hrvat prati samo jednog SRBINA na Instagramu, a evo i zbog čega!

Ukoliko imate bilo kakve informacije o njegovom nestanku, obavestite najbližu stanicu policije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić, Printscreen

Pre nekoliko dana cela Srbija se podigla na noge zbog nestanka hrvatskog državljanina Mateja Periša.

Njemu se svaki trag izgubio u noći između 30. i 31. decembra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prijatelji koji su se s njim zabavljali u klubu “Gotik” u Beogradu kažu da ga nakon 2:30 ujutro više nisu videli. Policija ga danima traži, a juče je potraga proširena i na područje Dunava.

Nestali Matej je bivši vaterpolista, a na njegovom Instagramu se može videti da je istinski zaljubljenik u sport. Boravio je u Amsterdamu i Minhenu, kako bi se slikao na stadionima Ajaksa i Bajerna, a navijač je Hajduka iz Splita.

Ipak, Matej sa svog profila prati i jednog Srbina. To je Novak Đoković, koji je uz Lebrona Džejmsa i Majka Tajsona, verovatno najveći sportista ikada u očima Mateja Periša.

Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia,Wikipedia

Podsetimo, danas je peti dan potrage za Matejem, a do sada se pojavilo nekoliko video snimaka na kome se navodno upravo on vidi.

Potraga za nesrećnim dečkom i dalje traje, a ukoliko imate bilo kakve informacije o njegovom nestanku, obavestite najbližu stanicu policije.

Otac nestalog Hrvata je poznat širom sveta zbog ovoga: Evo ko je Nenad Periš i čime se bavi!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ma jes devojka u belom čim je protrčala pored njega odma je pokupila svw informacije o njemu i rešuče slučaj odma . Ne lupaj molim te Prošla pored njega ako se i seća da je neko prošao pored nje dobro je.

    Odgovori
  2. Sve je tonejasno i sta je s djevojkom u bijelom sve mi to cudno ... Otada morate traziti po cijelom gradom Beograde di je Matej i sta ?

    Odgovori
  3. Onda je devojka u belom, koja je trčala uz Mateja, poslednja osoba koja ga je videla pre nestanka. Zašto se sama nije prijavila policiji da objasni detalje i mozda rasvetli puno toga..

    Odgovori

Ostavite komentar