Članica grupe ABBA prošla PAKAO: Borila se sa DEPRESIJOM, a ovu pesmu napisala je nakon bolnog razvoda

Malo ko zna za sve tragedije koje su je zadesile u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Grupa ABBA obeležila je jedan period, a i danas su popularni širom sveta.

Jedna od dve pevačice ovog sastava, Agneta Feltskog, bila je idol mnogim ženama, ali je privatno prošla kroz pravi pakao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je najpre bila u braku sa kolegom iz benda Bjornom Ulveusom, koji je nedugo nakon razvoda uplovio u vezu sa Lenom Kalersjo, Agnetinom bliskom prijateljicom.

To je veoma uticalo na nju, što su primetili čak i neki kritičari na velikom koncertu koji je ABBA imala na Vembliju, kada je ova plavuša bila vidno neraspoložena.

Foto; Youtube/printscreen

– Moje srce nije bilo na nastupu, možda činjenica da sam puno toga pretrpela emocionalno ima veze s tim. Vidim Bjorna tamo i prisećam se brojnih stvari, i teško mi je. Pokušavam da budem profesionalna i da plešem i pevam, ali radost je nestala – rekla je ona kasnije.

Nakon raspada benda, otišla je na lečenje i morala je da pije antidepresive, pokušala je čak i solo karijeru, ali joj to nije pošlo za rukom. Sa Bjornom je u braku provela devet godina i dobili su dvoje dece, a nakon njihovog razvoda napisala je pesmu “The Winner Takes It All”.

FOTO: Profimedia

Za Tomasa Sonenfelda udala se 1990. godine, ali se i od njega razvela tri godine kasnije. Naredne godine njena majka je izvršila samoubistvo, a ubrzo joj je umro i otac. Sve to je uticalo na njeno mentalno zdravlje i depresija joj se samo pogoršala.

Novu ljubav pronašla je 1997. godine u Gretu van der Grafu, a Bjorn je i dalje u srećnom braku sa Lenom. On je 2008. godine objavio i da pati od demencije.

Zanimljivo je da su se iste godine, 1971. venčali i Agneta i Bjorn, kao i njihove kolege iz benda frida i Beni, ali su se do 1981. godine oba para razvela u roku od godinu dana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar