Petar Benčina je odlično odglumio doktora u filmu “Toma”: Malo je falilo da tu ULOGU dobije OVAJ glumac

Između njih dvojice se vodila borba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Petar Benčina Foto: printscreen

Glumac Petar Benčina u filmu o pevaču Tomi Zdravkoviću igra jednu od glavnih uloga, doktora Hadžipopovića, dok njegova supruga Tamara dragičević tumači lik pevačice Silvane Armenulić.

I dok je Tamara bila prvi izbor za ovu ulogu, Petar je za svoju rolu morao da se bori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bila sam pozvana jedina na audiciju, što znači da su mene videli u toj ulozi. Ali, kao na svakom ozbiljnom kastingu i projektu, oni to moraju da provere. Pre toga smo radili, ali je mnogo prošlo od naše prve saradnje. Bila sam na prvom probnom snimanju, kasnije na drugom, onda na trećem. Kada se birao glumac za Tomu Zdravkovića, isto sam bila na probnim snimanjima. Za sve to vreme nisam znala da sam dobila ulogu, mada sam pretpostavljala da ću igrati Silvanu, ali nisam želela to da izgovorim dok mi nije javljeno zvanično – rekla je Tamara na početku snimanja za TV Ekran.

Nije se reditelj mučio samo oko izbora glumca za rolu Tome Zdravkovića, već i njegovog doktora Alekse Hadžipopovića. Benčina je briljantno i za “desetku” odigrao u filmu ulogu lekara. Ipak, na kastingu, kako piše Kurir, u užem krugu je bio i Miloš Timotijević.

Ipak, izbor je pao na Benčinu koji je zaista bio na visini zadatka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. Sad je bitno i ko je to mogao biti drugi glumac u filmu Toma...to više nema veze sa filmom to je medijska propaganda da bi se testirala moć uticaja na javno mnijenje onog ko plasira već 3-mjeseca neprekidno bilo kakvu i najobičniju priču povezanu sa filmo Toma. Toliku pažnju nije imao ni Kenedi ni Tito. U čemu je kvaka.

    Odgovori

Ostavite komentar