Ovako to radi policija u SRCU Evrope: Pendrecima na žene i KRVOLOČNIM kerovima na demonstrante (VIDEO)

Na video snimcima iz srca Evrope vidi se izuzetna brutalnost policije prema demonstrantima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Hiljade ljudi u glavnom gradu Holandije Amsterdamu protestovale su protiv mera zatvaranja koje je uvela vlada.

Na video snimcima iz srca Evrope vidi se izuzetna brutalnost policije prema demonstrantima. Policija, koja nije imala milosti, tukla ih je pendrecima, čak i žene, a policijski psi su napadali i ujedali demonstrante.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Analitičar Nebojša Krstić objavio je snimak policijske brutalnosti na svom tviter nalogu, a zatim označio izvestiteljku za Kosovo u Evropskom parlamentu Violu von Kramon uz komentar:

– Vidite kako brutalna srpska policija (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića teroriše mirne građane koji protestuju u Beogradu! Oh! Izvinite, to nije Beograd, to je Amsterdam.

Jasno je da Krstić aludira na sramne otpužbe koje von Kramon iznosi na račun predsednika Vučića i srpske policije, optužujući ih da prema demonstrantima na tzv. ekološkim protestima postupaju nasilno.

Takođe je jasno da te optužbe nisu utemeljene i da u pitanju nisu ekološki, već politički protesti. Ipak, to ne sprečava von Kramon da srpsku policiju, koja se prema demonstrantima odnosi mirno – napada, dok se povodom policijskog nasilja u Amsterdamu nije oglašavala.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Gospodja Viola Von Cramon, koliko ja znam je pre bila Gering. Sto ocekivati od takve osobe. Neka ide u svoju Nemacku i isteruje pravdu.

    Odgovori
  2. Violu upravo to i boli sto nasa policija ne bije demonstrante pa ne mogu da se zale na torturu od strane drzave. Zapadne zemlje nemaju demokratiju vec silu zakona i tek ce da im se osveti njihovo mesanje u unutrasnju politiku Srbije. Kojom merom nama mere, duplom ce im biti vraceno.

    Odgovori

Ostavite komentar