Jeziva ispovest plivačice (25): Umesto da dobijam ljubav od oca, on me je godinama silovao i uništavao

Zoltan Silađi (54), njen otac, takođe je plivač, bivši olimpijac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Mađarska javnost u subotu je saznala šokantnu istinu iz života jedne od najboljih plivačica te zemlje Lilijane Silađi (25), i to jer je smogla snage da otkrije kakav je pakao prošla kao devojčica i tinejdžerka – višegodišnje zlostavljanje od strane svog oca Zoltana.

Dvostruka olimpijska učesnica je na svom instagramu napisala sve o tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zlostavljana sam. Posle 25 godina spremna sam da izgovorim najteže reči koje sam ikada izgovorila. Posle toliko bola i borbe ustajem i koliko god da znam da je to tema koja izaziva ekstremne podele, pričaću o tome jer je neophodno – počela je Liliana svoju ispovest postom na Instagramu.

Već u sledećem pasusu otkrila je identitet zlostavljača i silovatelja – svog oca.

– Naime, od čoveka od koga je trebalo da dobijem najveću ljubav i prihvatanje. Moj otac (me je zlostavljao). Fizički. Mentalno. Seksualno. Još od malena. Neprekidno i nepredvidivo, samo da bi uživao u svojoj moći nada mnom. Bilo da se radi o telesnom kažnjavanju, zastrašivanju, lišavanju ljubavi i pažnje ili seksualnom zlostavljanju – piše Liliana.

Zoltan Silađi (54), njen otac, takođe je plivač, bivši olimpijac, koji je predstavljao Mađarsku tri puta na Olimpijskim igrama. Danas je advokat.

Lilijana je u istoj objavi otkrila da nije bila jedina žrtva svog oca, već je, kako navodi, i njena majka trpela manje-više istu vrtsu zlostavljanja.

– Ovo je sva moja borba sada, oporavljamo se i majka i ja jedna uz drugu i poržavamo u svemu – dodaje na kraju.

Posle šokantnog Lilijaninog priznanja oglasio se Plivački savez Mađarske, a predsednik te organizacije Šandor Vladar najavio je pokretanje istrage na utvrđivanju činjenica iz objave plivačice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Liliana? (@lilianaszilagyi)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar